Vivaldi, un browser web al unui grup de dezvoltatori care au lucrat anterior la Opera, este unul de luat în considerare dacă doriți cu adevărat să vă personalizați experiența de navigare. Acum, Vivaldi lansează versiunea Android a browser-ului, disponibilă în versiune beta complet funcțională.

Versiunea Android oferă o serie de caracteristici care vor fi familiare cu utilizatorii actuali ai browser-ului Vivaldi pe PC. Ori de câte ori deschideți o nouă filă veți regăsi meniul Speed Dial care conține paginile vizitate în mod frecvent și colecţia de bookmark-uri pe care le puteți organiza și personaliza. De asemenea, veți avea posibilitatea de a salva notiţe direct în browser.

Vivaldi spune, de asemenea, că va permite utilizatorilor să sincronizeze bookmark-urile, meniul Speed Dial, parolele și notițele pe care le-am menționat între dispozitivele folosite și susține că aceste date sunt protejate în mod implicit prin criptare în sistem end-to-end.

În general, Vivaldi pe Android merită încercat, fiind rapid și ușor de utilizat, în special dacă utilizați deja Vivaldi pe desktop. Chiar dacă nu ați mai utilizat acest browser web, merită totuși să-l testați și poate vă va convinge să încercaţi și versiunea desktop. Puteți descărca versiunea Vivaldi pentru Android accesând acest link.

credit foto: The Verge