În cea mai mare parte, tinerii nici măcar nu iși amintesc că a existat un timp fără telefoane inteligente și că telefoanele cu clapetă aveau un mare succes. Dar, utilizatorii cu vârsta peste 30 de ani au avut întotdeauna o sensibilitate față de telefoanele cu clapetă chiar și după apariția smartphone-urilor. Și există încă un număr semnificativ de utilizatori care ar dori să aibă unul ca un dispozitiv secundar sau chiar primar. Producătorul chinez știe acest lucru și introduc Ulefone Armor Flip, un telefon cu clapetă robust, proiectat ergonomic, care încorporează o tastatură cu butoane de dimensiuni mari pentru ușurința utilizării împreună cu o baterie de 1.200 mAh și suport dual SIM/dual standby.

Făcând parte din seria Armor, acest dispozitiv robust prezintă gradul de protecție IP68/IP69K odată cu certificarea MIL-STD-810G care garantează durabilitatea acestuia și îi permite să fie funcțional și în medii complexe și severe. Capacitatea mare a bateriei asigură funcționarea timp de 13 zile în modul standby sau 8 ore de convorbire continuă. De asemenea Armor Flip are un design ergonomic pentru a fi ușor de manevrat, iar butoanele mari ale tastaturii fac scrierea mesajelor și apelarea mult mai ușoară.

Device-ul este perfect pentru călătorii și activități în aer liber, având în vedere că întregul corp al dispozitivului este impermeabil și de asemenea are încorporate funcțiile SOS și lanternă. Pe lângă faptul că este un dispozitiv rezistent, acesta este prevăzut și cu o cameră foto HD de 1.3MP pentru fotografierea de bază și în același timp este dotat și cu un radio FM. Și mai mult decât atât există un slot pentru cartelă microSD, care vă permite să creșteți capacitatea de stocare la 32GB.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Armor Flip va fi lansat oficial la sfârșitul lunii iulie, iar prețul va fi dezvăluit cu puțin timp înainte de lansare.

credit foto/video: ulefone.com