Tubecon este cel mai mare eveniment european dedicat vloggerilor și în acest an va avea o ediție și în România. Aceasta se va desfășura în perioada 20 și 21 septembrie, la Romexpo – Pavilionul Central din București și de asemenea va avea evenimente dedicate divertismentului, modei și fumuseții, dar și gaming-ului.

În cadrul acestui eveniment sunt așteptați peste 10.000 de tineri, care vor avea parte de experiențe unice, divertisment live, dar și întâlniri cu cei mai cunoscuți influenceri și creatori de conținut, atât din România, cât și din străinătate. Tubecon este unul dintre evenimentele mari, având în vedere că a reunit peste 120.000 de participanți și 600 de creatori de conținut video, în următoarele țări: Germania, Franța, Suedia, Finlanda, Elveția, și nu în ultimul rând Spania.

Evenimentul se va desfășura pe trei mari scene dedicate divertismentului. Pe una dintre scene va fi un show de peste zece ore de muzică, prezentări de modă și comedie, dar și foarte multe provocări. Cea de-a doua scenă este dedicată gaming-ului – jucători renumiți vor participa la sesiuni demo și diferite concursuri.

Iar cea de-a treia scenă este dedicată pentru fashion-beauty vorbim despre modă, frumusețe, produse și tehnici de make-up strângând laolaltă profesioniști, dar și vedete online din acest domeniu. Potrivit Mediafax, antreprenorul Dragoș Stanca, cel care deține licența pentru Tubecon România afirmă:

„Consumul de media al noilor generaţii se schimbă radical, iar Tubecon e un prim proiect prin care ne propunem să marcăm şi să analizăm, aşa cum se cuvine, un fenomen care este mult prea amplu încât să mai “încapă” în cadrul iCEE.fest. Acesta este motivul pentru care am decis să îi dedicăm o atenţie specială şi să construim un concept unic, separat de festival, iar Tubecon – eveniment cunoscut deja publicului european şi creatorilor de conţinut din întreaga lume încă din 2014 – a fost prima opţiune în acest sens. Mă bucur că am reuşit ca România să fie prima piaţă din Europa de Est care va găzdui un Tubecon”.

Odată cu anunțarea evenimentului s-a lansat și prima versiune a site-ului oficial, www.tubecon.ro unde veți găsi mai multe informații și bilete la preț redus. Ba mai mult decât atât programul detaliat al acestui eveniment va fi anunțat în următoarele săptămâni.

credit foto: Tubecon