Pentru îmbunătățirea serviciului Cloud, cei de la Deutsche Telekom au venit cu o ofertă de servicii pentru platforma de cloud public Microsoft Azure, dar și pentru serviciile Dynamics 365 și Office 365. Această ofertă de servicii a fost realizată la nivelul a nouă țări din Europa Centrală și de Est, printre care și România.

De asemenea aceste servicii mai includ și o evaluare a situației în care se află infrastructura IT din prezent, dar și migrarea către cloud și managed services. Ba mai mult decât atât Deutsche Telekom vine în completarea produselor oferite de către Microsoft cu propriile sale pachete de securitate. De altfel această ofertă face parte dintr-un parteneriat strategic, care a fost anunțat încă de anul trecut de către cele două companii.

Prin urmare ofertele sunt disponibile în următoarele țări: Polonia, Cehia, Slovacia, Croația, Ungaria, România, Macedonia de Nord, Muntenegru și Grecia. Prin respectivul parteneriat, companiile pot obține atât servicii cloud, cât și servicii de telecomunicații. De altfel, potrivit revistabiz.ro, Ralf Nejedl, Senior Vice President B2B la Deutsche Telekom, Board Area Europe a spus:

„Ofertele Microsoft cloud ajută companiile să își desfășoare și să își dezvolte activitatea într-un mod mai eficient. În combinație cu noile noastre servicii standardizate, vom permite clienților noștri să exploateze potențialul Microsoft cloud într-un mod mult mai simplu și mai rapid”.

Iar președintele Microsoft pentru Europa Centrală și de Est, Philippe Rogge a adăugat, potrivit sursei citate:

„Parteneriatul cu Deutsche Telekom face parte din angajamentul nostru față de regiune, de a aduce inovarea digitală tuturor, materializând puterea sa creativă și deschizând noi oportunități de creștere. Ecosistemele partenere puternice și construirea expertizei cloud sunt cel mai bun răspuns la cererea covârșitoare de transformare digitală pe care o vedem pe piață”, potrivit bizz.ro

În acest moment Deutsche Telekom rulează 60.000 de sisteme cloud pentru clienți de business din toată lumea, la care se vor adăuga și cele pentru Europa Centrală Și de Est.

credit foto: economica.net