După un anumit timp de funcționare a telefonului inteligent vei observa că poate avea momente în care se va închide brusc. Sau mai rău decât atât procesul de închidere/deschidere să se realizeze în buclă, iar tu să nu te poți folosi de acel smartphone. Partea proastă în toate aceste chestiuni este aceea că tu ai date în telefon de care nu te poți lipsi, fie că vorbim despre contacte, fișiere tip media sau alte date importante cum sunt notițele și schițele.

Doar că în situațiile de mai sus prezentate tu nu poți face prea multe lucruri, iar aceste date pot fi pierdute dacă nu ajungi la un specialist care să te ajute în repararea soft-ului defect al smartphone-ului. Însă înainte de a merge la un specialist ai putea să utilizezi tehnologia ReiBoot. Acesta este un program realizat de către cei de la Tenorshare și poate fi folosit pentru mai mult de 600 de modele de smartphone și tablete cu sistem de operare Android, lista completă a dispozitivelor o puteți regăsi aici. Pentru a consulta lista de probleme ale sistemului Android care pot fi remediate cu ajutorul acestei aplicații puteți consulta pagina de internet a dezvoltatorului.

De asemenea ReiBoot poate fi folosit și pentru dispozitivele iPhone/iPad pentru a remedia diferite probleme cum ar fi:

  • Recuperarea din Black Screen (Frozen);
  • Recuperarea din Boot Loop, Blue Screen;
  • Ieșirea și recuperarea din Recovery Mode / DFU Mode;
  • Repararea sistemului iOS. Remedierea erorilor iTunes 3419,3014,4005,4013…

Practic, acest asistent profesionist ReiBoot te ajută în rezolvarea problemelor mai sus explicate și de asemenea poate șterge din memoria cache a gadgetului respectiv doar cu folosirea unui singur click. Pentru a putea beneficia de această tehnologie modernă și pentru a vă putea repara erorile telefonului vostru, tot ce trebuie să faceți este să descărcați softul ReiBoot în calculator, să-l instalați (ca pe orice alt soft normal) și de asemenea să-i urmați intrucțiunile – care sunt foarte simple pentru a putea îndrepta erorile.

Odată conectată la dispozitiv, aplicația își va face treaba în cel mai scurt timp, iar voi veți putea să vă bucurați cât mai rapid de telefonul vostru inteligent. În cazul în care veți constata că această aplicație nu a remediat problemele dispozitivului, înseamnă că problema voastră este una mult mai complexă și trebuie să mergeți la un specialist în domeniu pentru a o rezolva.