Ceasurile militare sunt destul de ușor de deosebit față de cele clasice. În ce privește smartwatch-urile toți știm că acestea sunt destul de fragile, au un preț ridicat și de asemenea cât pot fi de costisitoare de reparat. Ceasurile tactice sunt proiectate să vă ducă la nivelul următor, oferindu-vă mult mai mult din tehnologia ceasului vostru de mână decât ați obține în mod obișnuit. Odată ce le veți folosi, nu veți mai dori niciodată să vă întoarceți la smartwatch-urile obișnuite. Dacă nu căutați doar un accesoriu pentru a vă oferi timpul exact, TactWatch este ceasul perfect pentru voi.

TactWatch este un ceas inspirat din domeniul militar, care nu este asemănător niciunui alt smartwatch. Este un dispozitiv tactic deosebit. Folosirea acestui ceas tactic este mult mai mult decât de a spune timpul! Oferă date exacte despre aventurile în aer liber și este ceasul perfect pentru un stil de viață activ.

Este garantat pentru a rezista la orice situație, fie că este vorba de contactul cu apa sau praf. De asemenea, este extrem de durabil datorită construcției din sticlă, Gorilla glass, și a fibrei de carbon din a patra generație. Poate rezista șocurilor, daunelor provocate de apă, presiune ridicată și zgârieturi.

Se livrează cu o baterie interesantă, deoarece nu ai nevoie să o încarci timp de 33 luni! În contrast cu alte ceasuri care necesită încărcare continuă, bateria TactWatch durează aproape 3 ani! Datorită luminii de fundal integrate, poate afișa și informații în cele mai întunecate locuri, fără îndoială una dintre cele mai importante caracteristici ale unui ceas tactic. Este elegant, ușor de utilizat și, cel mai important, extrem de durabil.

Acest ceas este recomandat pentru oricine activează în cadrul armatei sau care merge în expediții în aer liber. Datorită caracteristicilor TactWatch, puteți monitoriza cu ușurință activitățile voastre zilnice, observând în mod constant progresul vostru.

Verificați ritmul cardiac în timp real, chiar în timpul exercițiilor fizice și calculați caloriile exacte pe care le-ați consumat. Puteți chiar să monitorizați fiecare mișcare individuală pe parcursul zilei și să măsurați cu exactitate distanțele parcurse în timpul diferitelor activități.

Ba mai mult decât atât vă va anunța despre apelurile, SMS-urile și notificările de pe social media. TactWatch oferă o modalitate simplă și ușoară de a fi conectat în orice moment. În plus, puteți utiliza TactWatch pentru a capta instantaneu fotografii cu telefonul mobil.

Acest ceas este făcut să reziste la conditii extreme si sa indice timpul perfect chiar si atunci cand mediul extern nu este prea prielnic. Când faceți drumeții sau călătoriți departe de civilizație, TactWatch va fi un instrument fiabil, unul care este la fel de util ca un cuțit bun sau o pereche durabilă de bocanci. TactWatch este rezistent la apă, rezistent la zgârieturi, are protecție împotriva murdăriei și durabilitate excelentă.

credit foto: deals.tactwatchofficial.com