Veste bună pentru toți pasionații de Xbox și asta pentru că de curând a apărut pe piață un set de căști wireless care ar putea reda sunetele din jocuri mult mai bine. Față de opțiunile pe care le aveați până în prezent, noua platformă de la Steel Series, Arctis 9X dual-wirelwss, vă promite o experiență de gaming mult mai bună din punct de vedere al calității sunetului.

Trebuie să mai amintim faptul că pe piață nu sunt foarte mulți producători de căști dedicate pentru gaming de tip wireless pentru Xbox. Iar dintre cei care au încercat să implementeze tehnologia originală Microsoft Xbox Wireless, comunicarea realizându-se în mod direct cu un Xbox, fără un adaptor care se leagă la Controller-ul wireless al consolei, se pare că nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Printre produsele de acest gen care au avut probleme, ca de exemplu în a rămâne conectate la Xbox One sau distorsionari ale sunetului, se numără și Turtle Beach Stealth 600 și 700, Razer Thresher pentru Xbox, dar și LucidSound LS35x.

Bateria noilor căști wireless, Arctis 9X, de la SteelSeries are o durată de viață de aproximativ 20 de ore, fiind o caracteristică de luat în seamă având în vedere durata de viață scurtă a bateriei de la celelalte modele de căști wireless pentru Xbox de până acum.

De asemenea, Arctis 9X vă permite să integrați prin bluetooth un alt dispozitiv (cel mai comun dispozitiv fiind telefonul) simultan și să utilizați acest set de căști și în momentul în care sunteți nevoiți să vă deplasați.

O componentă importantă a acestor căști wireless este și microfonul ClearCast, având un design bidirecțional, asemănător cu cele utilizate de echipajele din cabina de control de pe portavioane, beneficiind de tehnologia superioară de anulare a sunetului de fundal pentru ca vocea să fie naturală și clară. Prețul pentru noul set de căști wireless este de aproximativ 200 de dolari.

credit foto: IGN.com