Potrivit unei invitații trimisă recent jurnaliștilor, compania Samsung a dezvăluit că următorul său eveniment de lansare va avea loc în New York în această vară, iar în cadrul acestui eveniment se așteaptă să se lanseze dispozitivul Galaxy Note 10, dar și noi caracteristici ale camerei seriei S10, care în cele din urmă va primi și un night-mode, potrivit publicației Daily Mail. De altfel, fanii telefoanelor inteligente ale companiei Samsung se pot aștepta la foarte multe noutăți în cadrul acestui eveniment.

Evenimentul care a fost raportat încă de luna trecută de cei de la CNET va avea loc la Centrul Barclay din Brooklyn, în data de 7 august. Totodată această veste coincide cu un raport care sugerează faptul că dispozitivul Samsung S10 va beneficia de o nouă opțiune night-mode pentru camera foto, pe care utilizatorii vor putea să o pornească și oprească în funcție de necesități.

Alături de invitația trimisă către reporteri a fost și o imagine care prezenta un stilou negru, care se afla deasupra unui obiectiv. Imaginile au susținut speculațiile că Samsung poate echipa stylus-ul noului său telefon Note cu camera proprie. Un brevet pentru această tehnologie a fost acordat în februarie. Alte zvonuri au sugerat că noul Note 10, adesea recunoscut pentru display-ul mai mare decât în mod normal, poate fi echipat cu un sistem de patru camere foto pe spatele dispozitivului,  dar și o cameră frontală, centrată în partea superioară a ecranului telefonului.

Ba mai mult decât atât alte informații spun că noul telefon poate avea și o mufă pentru căști, dar în același timp se fac speculații cum că gigantul Samsung ar putea îndepărta portul pentru căști prin cablu.

Cu tote acestea, având în vedere anunțul companiei în legătură cu acest eveniment nu a fost făcută nici o aluzie despre planurile Samsung pentru controversatul telefon pliabil, Galaxy Fold. După ce au fost descoperite mai multe defecte critice ale telefonului în faza de pre-lansare – multe dintre ele determinând ecranul telefonului să se umfle și/sau să se spargă – dispozitivul a rămas fără o dată oficială de lansare.

Însă pentru Samsung, evenimentul nu se referă doar la lansarea dispozitivului Galaxy Note. Potrivit unui raport al companiei XDADevelopers, compania lansează în prezent un mod special dedicat fotografiei de noapte pentru Galaxy S10. În timp ce o caracteristică “bright night” care a ajutat la iluminarea imaginilor întunecate fusese deja integrată în telefoanele Samsung, utilizatorii nu au reușit să pornească și să oprească această opțiune, astfel bazându-se pe software-ul Galaxy pentru a decide când să o folosească. Astfel noua funcție dedicată pentru modul de noapte, va permite utilizatorilor să o activeze și să o dezactiveze în funcție de necesități.

credit foto: androidcentral.com, India Today