Samsung a lansat o gamă extinsă de dispozitive din seria A și seria M în prima jumătate a anului 2019. Galaxy M20, M30 și M40 au fost smartphone-urile sale cele mai vândute în acest an datorită prețurilor competitive și specificațiilor hardware impresionante. Rapoarte recente au dezvăluit că Samsung se pregătește să lanseze succesorul seriei M în ultima jumătate a acestui an. Detalii despre Galaxy M21, M31 și M41 care se preconizează că vor fi lansate în 2020 au apărut online.

Pasionatul de tehnologie Sudhanshu Ambhore a împărtășit câteva informații cheie cu privire la specificațiile viitoarelor smartphone-uri din seria Samsung Galaxy A și Galaxy M. Noile informații dezvăluie că aceste smartphone-uri vor ajunge cu unele îmbunătățiri minore ale funcțiilor și specificațiilor.

Caracteristici și specificații Samsung Galaxy M21

Noile informații apărute în spațiul public afirmă că dispozitivul Galaxy M21 va fi alimentat de un Exynos 7609 SoC, iar modelul său de bază va avea 4 GB RAM. Detaliile pentru variantele cu specificații superioare nu sunt disponibile. Se preconizează că dispozitivul va sosi cu un sistem de cameră foto duală care include o cameră principală de 24 de megapixeli și un senzor de adâncime de 5 megapixeli. Acesta va fi succesorul lui Galaxy M20, care este prevăzut cu Exynos 7904 SoC și o configurare a camerei foto duale de 13-megapixeli + 5-megapixeli.

Caracteristici și specificații Samsung Galaxy M31

Samsung Galaxy M31 va fi alimentat de chipset-ul Qualcomm Snapdragon 665 și 6 GB RAM. Este probabil să dispună de o configurație triplă a camerei foto pe partea din spate a dispozitivului. Sistemul poate consta dintr-un obiectiv principal de 48 de megapixeli, un obiectiv wide angle de 12 megapixeli și un senzor de adâncime de 5 megapixeli. Acest dispozitiv va fi lansat ca un succesor pentru Galaxy M30 care dispune de un Exynos 7904 SoC. Nu este clar dacă Samsung va folosi senzorul Sony IMX586 sau senzorul său proprietar ISOCELL GM1 de 48 de megapixeli pe noul dispozitiv M31.

Caracteristici și specificații Samsung Galaxy M41

Galaxy M41 ar putea fi alimentat de noul chipset Exynos 9630. Poate avea 6 GB RAM în varianta sa de bază. Dispozitivul poate avea o configurație triplă a camerei foto. Acesta ar putea avea un obiectiv principal de 64 de megapixeli, un obiectiv wide-angle de 12 megapixeli și un senzor de adâncime de 5 megapixeli. Acest dispozitiv va înlocui Galaxy M40 care dispune de un chipset Snapdragon 675 cu 6 GB RAM.

credit foto: Trusted Reviews