Compania Microsoft a anunțat că în cadrul Evenimentului Surface care va avea loc pe data de 17 aprilie, anul curent, în New York, vor aduce în prim plan mai multe lansări printre care și cea pentru nouă versiune a Surface Book 2.

Deși zvonurile despre acest laptop hibrid și noutățile ce vor urmă să fie dezvăluite în cadrul marelui eveniment se vehiculau încă de luna trecută, de curând compania gigant a dat publicității câteva informații importante despre acest nou gadget. Astfel, noua versiune a laptopului hibrid Surface Book 2 de la Microsoft aduce în fața publicului cel mai nou procesor quad-core de generația a 8-a, Intel Core™ i5-8350U, frecvența maximă atinsă de procesor fiind de 3.6GHz.

Noul laptop hibrid Surface Book 2, destinat segmentului de piață mid-range, încorporează de asemenea 256Gb spațiu de stocare și 8Gb RAM, conform site-ului theverge.com. Procesorul reprezintă defapt singura schimbare semnificativă, dar care va face diferența în ce privește performanțele laptopului hibrid de la Microsoft.

De asemenea, gigantul Microsoft păstrează și modelul Surface Book 2 cu procesor dual-core de generația a 7-a , pe care îl puteți achiziționa la un preț redus. Pentru modelul quad-core, prețul de lansare va fi de aproximativ 1.499 de dolari.

Va vom ține la curent cu noutățile care vor fi prezentate în cadrul Evenimentului Surface al Companiei Microsoft în New York pe data de 17 aprilie.

credit foto: theverge.com