În perioada 14 – 17 mai 2019 va avea loc cel mai mare târg tehnic din ultimii zece ani din țara noastră. Cele mai puternice două evenimente dedicate ramurilor industriale se alătură în 2019. Metal Show &TIB se va desfășura la Romexpo, Pavilion B2, București, fiind un proiect inedit, o unificare a pieței târgurilor industriale în folosul expozanților și vizitatorilor. De altfel acest târg reprezintă o ocazie inedită de a putea achiziționa produse de ultimă generație, de a compara oferte, de a intra direct în contact cu specialiști din varii domenii sau de ce nu de a identifica noi parteneri de afaceri.

De asemenea, în cadrul târgului puteți să descoperiți cele mai noi tehnologii, cele mai avansate produse și mai mult decât atât beneficii nenumărate atât pentru vizitatorii care trec pragul acestui târg, cât și pentru expozanți. Trebuie să mai știți că în cadrul târgului de la București vor fi prezente 180 de companii din 14 țări, din care amintim de Belgia, Bulgaria, China, Elveția, Franța, Germania, Italia, Olanda, Polonia,  Republica Cehă, România, Spania, Turcia, dar și Ungaria, toate acestea având o suprafață expozițională de peste 15.000 mp.

Iar printre cele mai importante companii din domeniu care vor fi prezente la acest târg sunt Amada, Trumpf, Iscar, Bystronic, Fanuc, GreenBau, Mazak, Salvagnini, Mapal, Ceratizit, dar și alții. Tot în cadrul evenimentului veți putea avea parte de demonstrații live pe 6 lasere industriale, dar și de o gamă largă de peste 90 de utilaje care vor funcționa și care vor oferi un adevărat spectacol tehnologic. Vor fi prezente peste 280 brand-uri de renume din următoarele domenii: prelucrarea tablelor, prelucrări prin așchiere, debitare cu laser, plasmă și jet de apă, scule de precizie și dispozitive de prindere, automatizări și robotică, sudură, soluții CAD-CAM, tratamentul suprafețelor, prelucrări mecanice, inginerie electrică și energetică, inginerie mecanică, pompe, compresoare și componente, hidraulică, furnizori industriali, soluții SMART FACTORY și Industrie 4.0.

Pentru cei care vor să-și achiziționeze diverse produse pot avea parte de reduceri substanțiale prin intermediul discounturilor exclusive. Programul pentru vizitatori este de pe 14 – 16 mai 2019 de la 9.00 – 17.00, iar pe data de 17 mai programul va fi între orele 9.00 – 16.00. Accesul este gratuit, dar trebuie să vă descărcați invitația gratuită de pe www.metalshow-tib.ro. De asemenea puteți accesa catalogul digital al expoziției din acest an unde veți găsi informații suplimentare ca de exemplu lista expozanților, prezentarea lor dar și planul expozițional.

credit foto: metalshow-tib.ro