Noul model LG V50 ThinQ este o versiune actualizată a modelului  V40 ( care a apărut în toamna trecută), care păstrează același design de bază, dar la care se mai daugă și suportul pentru rețeaua 5G, rețeaua generației viitoare.

Nici nu este nevoie să citești specificațiile pentru V50 pentru a cunoaște faptul că suportă 5G, având în vedere că acest lucru este inscripționat și pe logoul de pe spatele telefonului. Bineînțeles V50 diferă de V40 prin următoarele aspecte:

  • suportul pentru rețeaua 5G, în mod evident;
  • o baterie mai mare de 4.000 mAh (din moment ce pentru 5G are nevoie de mai multă putere);
  • un procesor Snapdragon 855 (probabil pentru a sprijini modemul Qualcomm X50 5G ).

De asemenea LG mai adaugă și un sistem nou pentru răcire, având în vedere capacitatea bateriei și procesorul nou. În plus de asta LG V50 ThinQ este ceva mai gros și putin mai greu față de varianta anterioară a lui, V40. Însă cu toate aceste schimbări V50 are la bază nici mai mult nici mai puțin decât un V40.

LG oferă de asemenea un nou accesoriu Dual Screen pentru V50 – un al doilea afișaj OLED de 6,2 inci, care se leagă de telefon, și oferă un ecran de două ori mai mare. Ecranul dual este alimentat de pe bateria internă a telefonului V50, astfel încât utilizatorii să-l poată atașa simplu la telefon și să poată să îl utilizeze fără nici un fel de problemă. Cu al doilea ecran, consumatorii vor putea să realizeze mai multe lucruri în același timp cu o aplicație pe fiecare afișaj sau chiar să o folosească  drept controler de joc în anumite cazuri.

LG spune ca V50 va fi disponibil in SUA in exclusivitate de la Sprint in urmatoarele luni. Coreea de Sud, Australia și alte câteva țări europene nespecificate ar trebui să primească și ele V50. Dar detalii precum prețurile și datele de lansare pe piață pentru achiziționare nu au fost încă anunțate. Deși informațiile despre lansare vor depinde cel mai probabil de momentul lansării efective a rețelelor 5G pentru eventualii parteneri ai celor de la LG.

credit foto: lg.com, 9to5google.com