Lenovo ThinkVision M14 este un monitor portabil care îți permite să aduci experiența utilizatorului dual-monitor cu tine și laptop-ul tău atunci când călătorești. Acesta a fost prezentat de către Lenovo în cadrul Mobile World Congress (MWC) de anul acesta.  Monitorul este de 14 inch și vine cu un suport pentru USB Type-C. De altfel compania a reușit să creeze un monitor elegant, care nu este voluminous și care poate fi perfect în timpul călătoriilor și nu numai.  

Cele mai importante caracteristici ale acestuia sunt totusi greutatea, mărimea, dar și grosimea de aproximativ 4,6 milimetri. Monitorul este echipat cu un display IPS de 14 inch cu o rezoluție de 1920 x 1080 și cântărește doar 1,3 kg. Lenovo ThinkVision M14 nu vine cu o baterie, ceea ce înseamnă că va atrage energia de la dispozitivul sursă, fie că este vorba de un laptop sau de un telefon. Lenovo nu a oferit nici o specificație a puterii pe care o va solicita, dar ar trebui să fie semnificativă având în vedere monitorul.

Acest device vine cu porturi USB de tip C pe ambele părți și are un suport care poate fi ridicat la nivel cu laptopul sau alte surse. De asemenea compania oferă un adaptor opțional AC, astfel încât proprietarii să poată încărca simultan un laptop. Acesta nu este primul monitor USB-C care a ajuns pe rafturile magazinelor, dar acest lucru se întâmplă cu un preț rezonabil și cu un set destul de serios de caracteristici care ar putea fi o opțiune extrem de atrăgătoare pentru orice tip de consumator de device-uri.

M14 este portabil și funcționează doar cu o conexiune USB-C la un laptop, astfel încât acesta poate fi configurat și utilizat aproape oriunde. Diferența dintre Asus ZenScreens și LenovoThinkVision M14 este legată de faptul că M14 nu are o baterie de alimentare și nu se poate alimenta singur, ci are nevoie de sprijin din partea device-urilor la care tu vrei să atașzi acest monitor din noua generație.

Lenovo a reușit să se asigure că există chiar și un capac pentru a proteja afișajul dacă acesta va fi pus într-o geantă pentru transport. De asemenea compania Lenovo intenționează să pună la dispoziție modelul ThinkVision M14 în această vară la prețul de 249 USD.

credit foto: mspoweruser.com