Michelle Rodriguez și Vin Diesel au apărut pe scenă în cadrul festivității de decernare a premiilor The Game Awards 2019 pentru a anunța „Fast & Furious Crossroads”, un nou joc video care va fi lansat pe PC, PS4 și Xbox One. Ambele vedete din mega-franciza filmului, împreună cu Tyrese Gibson, vor fi prezente în acest joc video, realizat de creatorii „Project Cars”, Slightly Mad Studios.

„Fast & Furious Crossroads” va fi produs de Bandai Namco, care se află pe locul al treilea în topul editorilor de jocuri video din Japonia și pe locul șapte la nivel mondial. Bandai Namco Entertainment produce mai multe francize de jocuri video de mare succes, printre care TekkenPac-ManGalaxianGundamTalesSoulcalibur și Ace Combat. De asemenea, compania deține licențele pentru mai multe francize media japoneze, cum ar fi Dragon BallOne Piece și Naruto. Anul acesta, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor The Game Awards 2019, jocul video Super Smash Bros. Ultimate (Bandai Namco/Sora/Nintendo) a fost desemnat câștigător la categoria „Best Fighting Game”.

Trailerul nu oferă prea multe detalii despre modul în care se va juca jocul, însă, având în vedere informațiile precedente, putem spune că va implica curse de mașini spectaculoase în imediata apropiere a exploziilor. Un comunicat de presă Bandai Namco, citat de The Verge, îl descrie ca fiind un „joc de acțiune bazat pe echipă, care implică furturi de vehicule”, în care jucătorii vor „călători de pe străzile localităților exotice spre lumea mohorâtă a spionajului internațional, realizând furturi extrem de rapide și cascadorii în timp ce se luptă pentru a elimina o nouă amenințare”.

Din distribuția jocului Fast & Furious Crossroads va face parte și Asia Kate Dillon (John Wick: Chapter 3) și Sonequa Martin-Green (Walking Dead). Jocul va fi lansat în mai 2020.

credit foto: videogameschronicle.com