Cea mai nouă actualizare a sistemului de operare pentru dispozitivele mobile de la Apple, iOS 12.2, a fost lansată pentru iPhone și iPad. Odată cu actualizarea software-ului, va fi instalat și Apple News Plus, noul serviciu de abonament pentru știri care îmbină de asemenea reviste și articole de știri premium, pentru un abonament de doar 9,99 USD pe lună.

O altă caracteristică importantă în iOS 12.2 este “capacitatea lui Siri de a reda clipuri video de pe dispozitivul iOS la Apple TV”, astfel încât să vă permită să controlați Apple TV cu Siri de pe iPhone, iPad sau iPod touch în cel mai simplu mod. Pentru a profita de această caracteristică importantă, va trebui să vă actualizați Apple TV la versiunea de iOS 12.2 cât mai curând.

Așa cum era de așteptat, noua actualizare a sistemului de operare aduce suport pentru AirPod-urile de a doua generație de la Apple. De asemenea, odată cu iOS 12.2, iPad Pro va avea suport software pentru creionul Logitech, care anterior a fost limitat la iPad-ul  de a șasea generație.

În ceea ce privește celelalte caracteristici, Apple va introduce patru Animoji noi pentru cei ce își doresc aceste animații jucăușe, acestea reprezentând o girafă, un rechin, un mistreț și o bufniță.

Noul software include, de asemenea, îmbunătățiri și remedierea erorilor versiunii anterioare a sistemului de operare. Caracteristicile ultimei actualizări a software-ului iOS au făcut ca sistemul de operare pentru dispozitivele mobile de la Apple să fie mai stabil și în același timp competitiv, având în vedere ultima actualizare a sistemului de operare de la Google, Android Pie, și lansarea Google Pixel 3 de anul trecut. Odată cu scăderea vânzărilor iPhone acest fapt devine din ce în ce mai important.

credit foto: Apple, iOS Gadget Hacks