Dacă ești pasionat de fotografie și de asemenea îți place să faci selfie-uri, în curând te vei putea bucura de noile aparate foto de la Canon din gama Canon Zoemini. Având dimensiunea perfectă pentru buzunar, Canon Zoemini este accesoriul perfect pentru dispozitivul dvs. mobil, mai ales că te poți bucura de așa numitele „fotografii la minut”. Mai exact, Canon și-a lansat de curând două aparate foto care includ și funcția de imprimare instant a fotografiilor.

Cele două aparate foto se numesc Canon Zoemini S și Canon Zoemini C, și, de asemenea, acestea sunt o completare a gamei Zoemini lansate anul trecut, în 2018. De altfel, noua gamă de aparate foto cu imprimantă instant nu are dimensiuni foarte mari și mai mult decât atât încurajează creativitatea, având în vedere că îți poți imprima amintirile din călătorii pe hârtie foto autocolantă.

Canon Zoemini S

Este unul dintre aparatele foto cu care ai putea să surprinzi toate aventurile din vacanță. Rezoluția camerei este de 8 megapixeli, cu oglindă montată frontal, inel de lumină, dar și cu funcție de acționare a declanșatorului de la distanță. Fiind un model ușor de utilizat realizarea selfie-urilor va deveni o joacă.

Acest model va fi disponibil pe piață în trei variante de nuanțe, și anume: roz auriu, negru mat, dar și alb perlat. Fotografiile pe care le faceți cu diverse ocazii le puteți imprima instant pe hârtie autocolantă de mici dimensiuni, în format de 2 x 3″ (5 x 7,6 cm). Hârtia utilizată pentru imprimarea pozelor este hârtia fotografică Canon Zink™.  Rezoluția la care fotografiile sunt imprimate cu acest model este de 314 x 600 dpi, iar greutatea aparatului foto este de numai 188 de grame.

De asemenea, Canon Zoemini S este compatibil cu aplicația Canon Mini Print (iOS/Android), care te ajută să-ți îmbunătățești fotografiile (prin filtrele existente). Și prin intermediul acesteia se pot imprima și de asemenea le poți împărtăși prietenilor tăi prin Bluetooth. Aplicația o puteți descărca gratuit de pe App Store și Google Play. Tot prin intermediul aplicației Canon Mini Print puteți urca pozele pe Instagram, Facebook, dar le puteți avea și în Google Photos, Dropbox sau iCloud.

Canon Zoemini C

Canon Zoemini C este dotat cu o camera de 5 megapixeli, o oglindă pentru selfie, dar și un slot pentru card micro SD. Acest model, Canon Zoemini C va fi disponibil în patru variante și anume: roz “bubblegum”, galben “bubblegum”, verde mentă și albastru marin. Zoemini C nu este compatibil cu aplicația Canon Mini Print.

Datorită noii tehnologii de la Zink™ nu vei mai avea grijă de umplerea rezervoarelor cu cerneală, deoarece microcristalele funcționează când sunt încălzite rezultând fotografii rezistente la murdărie, la apă, dar și la rupere. Rezoluția de imprimare a acestui model este de 314 x 500 dpi, iar greutatea este de 170 de grame.

Totodată, atât Canon Zoemini S și Canon Zoemini C vă sunt oferite împreună cu 10 coli de hârtie autocolantă pentru imprimare.  De asemenea vă puteți achiziționa hârtia fotografică și în pachete de 20 sau 50 de coli. Ambele variante ale gamei Zoemini vor fi disponibile în magazinele partenere Canon, atât online, cât și fizice, începând cu data de 25 aprilie 2019.

Noile Canon Zoemini S și Zoemini C

Surprinde distracția cu prietenii oriunde, oricând! Cu noile Zoemini S și Zoemini C fotografiezi și imprimi din mers cele mai dragi momente?!Află mai multe: https://canon.sm/2Yy3nSr#LiveAndCreate #CanonZoemini

Publiée par Canon Romania sur Jeudi 28 mars 2019

credit foto: Canon, fotografidigitali.it