După ce a avut parte de un adevărat fiasco în ce privește smartphone-urile Galaxy Fold, Samsung vine de această dată cu un concept de-a dreptul ciudat în privința televizoarelor. De altfel, compania și-a dorit să aducă pe piață ceva indedit, care să acapareze tot mai mulți tineri și de ce nu să mai reducă din impactul negativ pe care l-a avut compania din cauza smartphone-ului pliabil.

Pe de altă parte, televizorul Samsung Sero reprezintă dovada vie dintre concept și gagetul realizabil, palpabil. Totodată cea mai importantă caracteristică a acestui televizor constă în faptul că acesta se poate roti și deveni vertical. De asemenea, compania Samsung și-a dorit să lanseze pe piață un dispozitiv care să fie o continuitate a telefonului inteligent, iar ceea ce poți vizualiza pe telefon să poată fi transpus și pe acest televizor inteligent.

 

De altfel, Sero este un televizor inteligent de 43″ și are o grosime de doar 2″, care se integrează perfect în orice încăpere, datorită designului său minimalist. Acest televizor a fost conceput țînând cont de tendințele generației millennial de a consumă conținut media pe ecranele telefoanelor mobile în format 4:3 și scrolling vertical al informațiilor și, prin urmare, pivotează între orientările orizontală și verticală.

Beneficiind de difuzoare de 60 W pe canale 4.1, împreună cu un suport integrat de culoare bleumarin și un design spate minimalist, Samsung speră că acest televizor va funcționa atât ca un hub cu streaming muzical cât și ca un element decorativ deosebit al casei.

Ba mai mult decât atât acest televizor poate fi folosit și ca o ramă foto digitală imensă („modul art” poate afișa o ilustrație, atunci când televizorul nu este folosit, iar dacă sunt clienți care vor dori să acceseze catalogul cu cele 800 de imagini de la Samsung, aceștia vor trebui să scoată din buzunar aproximativ 5 dolari pe lună), iar asistentul vocal de la Samsung, Bixby, vă stă la îndemână ori de câte ori doriți având în vedere că are și un microfon încorporat.

Sero se va alinia la ceea ce compania numește un nou concept de “televizoare lifestyle”, din care mai fac parte Serif TV și Frame TV, care oferă un design diferit și inovator față de produsele convenționale. Noul televizor de la Samsung, Sero va putea fi achiziționat la un preț de aproximativ 1.600 de dolari și de asemenea pentru început va putea fi disponibil la finalul lunii mai doar pe piața din Coreea de Sud.

credit foto: Samsung