Navitel a anunțat lansarea pe piața din România a unei camere compacte, care este un dispozitiv de înaltă calitate și deține o rezoluție video foarte ridicată. Navitel R600 Quad HD deține un procesor nou, mult mai puternic și care poate furniza imagini mult mai clare la o calitate foarte bună. Obiectivul camerei este unul special, având în vedere că acesta este format din patru straturi de sticlă de cea mai înalită calitate.

Un alt lucru important și util în ceea ce îl privește pe R600 Quad HD este legat de sistemul de securitate pe care îl are acest dispozitiv modern, atunci când vă lăsați mașina singură în parcare nesupravegheată. Diferența cea mai importantă între modelul vechi și noul DVR este legată de rezoluția video Quad HD superioară, însă trebuie să reamintim faptul că această nouă cameră poate suporta în continuare o înregistrare Full HD la 60 fps.

Rezoluția pentru noul model este de 2560 x 1440 pixeli, mai exact aceasta este de patru ori mai mare decât rezoluția HD, de doar 720p. R600 QHD are un unghi panoramic de vizualizare de 170 grade, iar toate imaginile și fișierele vor putea fi stocate pe un card suplimentar microSD, care poate avea o capacitate de până la 256 GB. Pe lângă acestea trebuie să mai adăugăm că are un ecran cu o rezoluție de 960 x 240 pixeli, de 2 inci, cu un microfon încorporat, care vă poate oferi o înregistrare audio de o calitate superioară.

Două funcții importante ies în prim plan pentru această cameră și vorbim despre funcția G-senzor și modul de parcare. Funcția G-senzor este acea funcție care poate proteja de suprascriere videoclipurile importante. Aceasta se activează în momentul în care se frânează sau se accelerează brusc, ca mai apoi aceste secvențe să fie marcate și păstrate.

În cazul funcției „mod de parcare”, aceasta se activează în  momentul în care detectează diferite mișcări sau vibrații. Chiar dacă dispozitivul este oprit și în mașină nu se află nimeni, funcția se activează și începe să înregistreze. Și în cazul acestui model, Navitel R600 Quad HD, ca și modelele mai vechi vorbim despre o instalare ușoară cu ajutorul accesoriilor incluse în pachet. De altfel mai multe informații cu privire la acest produs puteți găsi si pe MGT Educational.

credit foto: WhatNext.pl