Deși s-a confruntat cu unele probleme legate de Galaxy Fold, chiar înainte de lansare, compania Samsung a decis să amâne toate vânzările primului smartphone pliabil. Cu toate că Samsung încă nu a dat drumul vânzărilor, producătorul din Rusia, Caviar, a lansat trei variante în ediție limitată ale Galaxy Fold. Ba mai mult decât atât printre cele trei variante de smartphone, unul dintre ele este și Samsung Galaxy Fold “Game of Thrones Edition”, care a fost inspirat din serialul american de succes „Game of Thrones”.

De altfel celelalte două variante sunt Leather și Carbon. Deși cele trei variante ale ediției limitate arată identic cu standardul Galaxy Fold, excepția vine în cele din urmă la acel smartphone cu suprafața personalizată „Game of Thrones”. Varianta personalizată „Game of Thrones” oferă modele decorative cu dragoni, castele din cele Șapte Regate, turnuri ale palatelor, dar și o hartă gravată a ținutului Westeros. Compania Caviar a realizat doar șapte unități de acest gen, dintre care una a oferit-o scriitorului seriei „Game of Thrones”, George Martin.

Prețul unui astfel de dispozitiv este destul de mare având în vedere că numai un adevărat pasionat al Game of Thrones se poate încumeta să scoată din buzunar suma de 8.180 de dolari pentru acesta. De altfel această sumă reprezintă de patru ori costul ediției standard, conform informațiilor. Prin urmare standardul Samsung Galaxy Fold este la prețul de 1.980 de dolari și se așteaptă să fie lansat în curând. Totodată Samsung Galaxy Fold are un display Infinity Flex de 7,3″ și o rezoluție de 1536 x 2152. Astfel veți putea utiliza în același timp trei aplicații. Iar atunci când smartphone-ul este pliat, terminalul mobil oferă un afișaj de 4,6″, de 840 x 1960.

Tot aici trebuie să adăugăm și faptul că dispune de caracteristica App Continuity, care poate ajusta automat o aplicație atunci când comutați între ecrane. Telefonul este alimentat de un procesor realizat pe arhitectura de 7nm, fiind asociat cu 12 GB de memorie RAM. Modulul de cameră al acestui telefon este alcătuit dintr-o cameră ultra-wide de 16MP, o cameră cu teleobiectiv de 12MP și o altă cameră wide-angle de 12MP.  De altfel pe partea din față are un senzor de 10MP. Telefonul rulează cu cel mai recent Samsung One UI, cu sistemul de operare Android 9 Pie, fiind dotat cu o baterie de 4.380 mAh, care este împărțită în două unități.

credit foto/video: tizenhelp.com, hwbrain.it, Geek Culture