După ce în cursul dimineții PNL a cumpărat spațiul de campanie al PSD, pe site-ul romaniameritamaimult.ro fiind postat mesajul „Eroare 20-20. PSD nu funcționează, utilizatorul fiind redirecționat către site-ul PNL, domeniul site-ului tuestieu.ro a fost înregistrat, luni, de către PSD, în urma anunțului președintelui Klaus Iohannis cu privire la lansarea cărții EU.RO, ce urmează să fie disponibilă pe 17 aprilie. Klaus Iohannis a publicat, luni, o imagine a cărții sale, pe Facebook, cu mesajul ”Tu Ești EU.RO”, scrie Mediafax.

Potrivit Registrului de domenii ROTLD, domeniul tuestieu.ro a fost înregistrat de Partidul Social Democrat, cu sediul pe bulevardul Kiseleff, nr. 10, București. Termenul de expirare a domeniului înregistrat de PSD este 07.04.2022.

Klaus Iohannis, președintele României, publică a treia carte, despre Uniunea Europeană, volumul “EU.RO – un dialog deschis despre Europa” fiind anunţat de Editura Curtea Veche.

Reamintim faptul că în urmă cu câteva luni PSD anunța că va fi mult mai activ online față de anii trecuți în care a pierdut alegeri importante din acestă privință, asupra acestui lucru atrăgând recent atenția și senatorul Alina Gorghiu care cere AEP să le blocheze fondurile provenite din bani publici, în urmă puneri sub acuzare a trezorierului PSD.