Într-un proces intentat în mai 2016, Mălin Bot le cerea jurnaliștilor Antena 3, președintelui GIP și postului de televiziune Antena 3 suma de 250.000 de euro. Vizată a fost o emisiune din 21 februarie 2016.

La Curtea de Apel București, cunoscutul activist #rezist a pierdut procesul, în martie 2018, conform antena3:

”Respinge ca nefondat apelul reclamantului. Admite apelurile pârâţilor. Schimbă sentinţa în sensul că respinge în tot acţiunea. Obligă apelantul reclamant la plata sumei de 110 lei reprezentând cheltuieli de jduecată, către fiecare din apelanţii pârâţi. Cu recurs în 30 zile de la comunicare.”

De aici înainte, procesul a mers mai departe la ÎCCJ, care a decis vineri că, recursul lui Mălin Bot, este unul nefondat.

”Decizia nr. 382: Respinge, ca nefondat, recursul declarat de reclamantul Bot Augustin Mălin împotriva deciziei nr. 366 din data de 26 martie 2018, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă. Obligă pe recurentul reclamant Bot Augustin Mălin la plata sumei de 4522 lei către intimaţii pârâţi Badea Mircea, Ciuvică Mugur şi SC Antena 3 SA, cu titlu de cheltuieli de judecată. Definitivă.”

Mălin Bot trebuie să plătească cheltuielile de judecată în valoare de 4.522 de lei, decizia este una definitivă!