Deputatul ALDE Varujan Vosganian, a fost filmat joi în  timpul dezbaterilor pentru aprobarea bugetului de stat pe 2019 din plenul Camerelor, în timp viziona  pe laptop, un meci de box.  Deputatul USR Iulian Bulai a preluat filmulețul difuzat de Ziarul de Iaşi, în care fostul ministru de Finanțe viziona meciul de box și l-a postat pe contul personal de facebook.

“Meci de box in Parlamentul României.
Legea bugetului pe anul 2019: Varujan Vosganian – ALDE. Și eu sunt obosit după 12 ore de dezbateri. Dar să te uiți la box pe banii românilor e umilitor. În loc să convingi parlamentarii din toate partidele să susțină amendamente pentru autostrada A8. Și când te gândești că acest domn avea pretenții să fie comisar european! Mai rar atâta nepăsare și ignoranță.” a comentat Iulian Bulai.

Totuși, este posibil ca deputatul Varujan Vosganian să fi ajuns să vizioneze meciul de box întâmplător, domnia sa fiind activă pe facebook în aceiași perioadă în care Iulia Bulai posta pe facebook, mesajul legat de  ignoranța, deputatului ALDE.

“Astăzi, în plenul Parlamentului, la dezbaterea pe articole a bugetului pe 2019, PNL se mândrește că a reușit majorarea alocațiilor pentru copii (chiar dacă măsura nu ar fi putut fi adoptată fără votul unor parlamentari ALDE și PSD). Bugetul Ministerului Muncii, unde se includ aceste alocații, a fost adoptat, apoi, în unanimitate. Dar această măsură nu poate fi aplicată fără adoptarea Legii Bugetului de Stat, în ansamblul ei.Mă întreb dacă vineri, la votul final pe Legea bugetului de stat, PNL va vota pentru sau împotriva creșterii alocațiilor pentru copii