Târgul de Turism al României este organizat de ROMEXPO de două ori pe an, fiecare ediţie transformând Centrul Expoziţional într-un spaţiu al destinaţiilor de vis. Reprezentată prin cele mai importante companii din România şi din străinătate, lumea fascinantă a turismului se întâlneşte sub acelaşi acoperiş, în cadrul ediţiilor de primăvară şi de toamnă ale TTR.

Ediţia de toamnă 2019 este organizată în perioada 14-17 noiembrie în Pavilionul B1, anunţă organizatorii.

Aflat la cea de-a 42 a ediţie, Târgul de Turism al României va fi deschis oficial de ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Daniel-Virgil Popescu, după care va face un tur oficial, potrivit Agerpres.

La ediţia din acest an vor prezenta oferte de turism peste 230 de firme de profil din 16 ţări: Albania, Austria, Bulgaria, Franţa, Grecia, Ungaria, India, Israel, Italia, Japonia, Republica Moldova, Palestina, România, Sri Lanka, Turcia şi Ucraina.

Gradul de internaţionalizare de 21% a târgului demonstrează interesul crescut şi deschiderea companiilor externe care activează în domeniul turismului faţă de pasionaţii români de călătorii şi încercarea de a-i atrage pe aceştia către destinaţii de vacanţă consacrate sau nou intrate în circuit, notează organizatorii Târgului.

De asemenea, Consiliile Judeţene din Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Botoşani, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Gorj, Hunedoara, Maramureş, Mureş, Neamţ, Suceava şi Vâlcea le propun vizitatorilor activităţi şi locuri pentru sărbători de iarnă în stil tradiţional românesc, iar reprezentanţii oraşelor Băile Felix, Botoşani, Braşov, Constanţa, Dorohoi, Mangalia, Piatra Neamţ, Piteşti, Suceava, Târgu-Jiu şi Techirghiol şi ai comunelor Dobrosloveni, Molivisu, Tătăruşi, Tupilaţi şi Turia completează oferta cu atracţii locale specifice, menţionează organizatorii, potrivit sursei citate.

Printre altele, participanţii vor prezenta oferte pentru vacanţe la schi în Austria, Italia, Elveţia sau Bulgaria, dar şi tarife reduse pentru sejururile în destinaţiile preferate de români pentru vacanţa de vară – Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia, Spania, Bulgaria sau litoralul românesc.

S-a dat start reducerilor la Târgul de Turism al României, mai anunţă organizatorii, pentru a beneficia de cele mai bune prețuri la vacanțe pentru sezonul de iarnă 2019/2020 și pentru sezonul estival 2020! Nu vor lipsi nici promoțiile de Black Friday!

Programul de vizitare:

14-16 noiembrie 2019 (joi-sâmbătă): între 10:00-18:00

17 noiembrie 2019 (duminică): 10:00-16:00

Foto: targuldeturism.ro