Dacă la capitolul muzică despre solistul trupei Taxi lucrurile sunt discutabile și ține de preferințe, când vine vorba despre căutarea controversei și a scandalului, Dan Teodorescu este un adevărat guru. După lansarea controversatei melodii Despre Smerenie, solistul Dan Teodorescu (da, ăla de își atârnă momeli de pești la ochelari) revine în atenția publicului cu un nou scandal. Cunoscut ca un aprig militant anti-psd, în timpul unui concert susținut de Trupa Taxi în Berăria H, așezat lejer pe șcenă, Dan Teodorescu a susținut un discurs plin de înjurături și obșcenități la adresa PSD.

Pe lângă tradiționalele înjurături, Dan Teodorescu  a susținut și o veritabilă lecție de anatomie. Totuși, artistul a fost discreționar, fiind total împotriva faptului că și părinții lui Liviu Dragnea, Șerban Nicolae, Petre Daea sau ai premierului Viorica Dăncilă au avut impertinenta idee de-a face sex.

Cum vor urma alegeri, istoria (și gurile rele) ne spune că diverși artiști se pregătesc de concertele aferente campaniei electorale. Prin acest discurs este foarte posibil ca Dan Teodorescu să fi semnat deja un contract pentru viitoarele concerte ale opoziției. Oricare ar fi fost scopul discursului, trupa Taxi și Dan Teodorescu au revenit brusc în atenția publicului, după ce nu a primit nici cât de un covrig mic pe la concertele de Revelion organizate de primăriile (PSD) de unde băgăm de seama că l-o fi și lovit așa de tare inspirația vulgară.

„F…-ţi morţii mă-tii de PSD! Cum, mă, să treci contribuţiile de la angajat la angajator şi să spui că o să fie bine? (…) Noi suntem aici datorită lui f..i! Părinţii noştri s-au fu…t şi asta este foarte bine. Partea proastă este că şi părinţii altora s-au fu..t şi uite aşa au apărut Liviu Dragnea, Şerban Nicolae, Lia Olguţa Vasilescu, Codrin Ştefănescu, Dănuţ Andruşcă Doamne fereşte, Petre Daea Doamne fereşte de două ori, Viorica Dăncilă Doamne fereşte întruna, în continuu practic. Şi cu asta vreau să închei, dar vă rog eu frumos să nu-l pierdem pe f..i, pentru că ăla va fi doar începutul şi vom fi sfârşiţi. Într-o bună zi îl vom pierde şi pe muie, iar într-o ţară condusă de PSD noi nu ne permitem să-l pierdem pe muie. Nu mai avem ce să le dăm căci ne-au luat tot: banii, visele speranţele şi doar atât mai avem să le dăm ” a spus Dan Teodorescu.

Discursul s-a viralizat pe facebook după ce un spectator a înregistrat și distribuit momentul de stupid stand-up oferit de Dan Teodorescu.

Foto: facebook.com