Scena unică în România va fi deschisă pentru publicul larg începând din luna mai până în septembrie, anunţă TNB, conform stiripesurse.ro. Scena despre care vorbim este situată la 24 de metri deasupra Pieței Universității și desigur vorbim despre amfiteatrul în aer liber de la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București.

Totodată în perioada amintită această scenă va fi gazda a diferite activități artistice printre care amintim de spectacole de teatru și de dans, concerte de jazz, rock sau folk, cele mai recente producții cinematografice, fiind difuzate peliculele consacrate și filmele de colecție. De asemenea nu vor lipsi nici întâlnirile cu artiștii.

Tot aici trebuie să mai punctăm faptul că vor avea loc spectacole proprii ale Teatrului Național, dar și producții care aparțin teatrelor independente și care vă vor oferi momente de neuitat. Prin urmare în prim plan se află primul spectacol al stagiunii de vară, „Anonimul venețian”, spectacol care îi va reuni pe scenă pe Ilinca Goia și Ioan Andrei Ionescu. Acest prim spectacol este programat în data de 17 mai, cu începere de la ora 21.00. Ba mai mult decât atât organizatorii spectacolelor în aer liber au precizat următorul aspect:

„Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă: dacă ploaia începe înaintea orei de începere, reprezentaţia se suspendă (fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii de bilete), iar dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, aceasta se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei şi nici rambursarea costului biletului.”

Un alt lucru important de precizat este legat de faptul că s-au pus deja în vânzare biletele la spectacolele din  luna mai și luna iunie. Pentru informații suplimentare cu privire la Amfiteatrul TNB puteți vizita pagina de internet a instituției.

credit foto/video: tnb.ro