Campania globală de donare de sânge lansată de HBO se numește „Bleed For The Throne” și a pornit de la ideea serialului îndrăgit, „Game of Thrones”.  Astfel toți fanii din întreaga lumea ai serialului sunt îndemnați să doneze sânge. Campania de donare de sânge se va desfășura în perioada 30 – 31 martie, dar și pe 6 – 7 aprilie, în București.

Cei care vor dori să doneze sânge sunt invitați la Mega Mall în București la intrarea din șoseaua Pantelimon, între orele 09:00 și 13:00, într-una dintre cele patru zile amintite puțin mai sus.  De altfel mesajul campaniei de donare de sânge îl veți putea găsi și pe pagina oficială a site-ului HBO GO România

„Personajele din Game of Thrones și-au dat sângele pentru cucerirea tronului. Acum și fanii pot face la fel. Pregătește-te pentru ultimul sezon și alătură-te campaniei de donare de sânge. În parteneriat cu Asociația React, Centrul de Transfuzie Sanguină București și Mega Mall, HBO România se alătură campaniei Bleed For The Throne – una dintre cele mai mari campanii de donare de sânge la nivel global inițiată de o companie de entertainment. Fanii care vor face parte din aceată campanie vor primi un tricou Bleed for the Throne ediție limitată (în limita stocului disponibil). Peronajele din Game of Thrones și-au dat sângele pentru câștigarea tronului, acum și fanii pot face la fel. Cei ce vor îndrăzni să doneze, vor fi răsplătiți pentru curajul lor. Participarea este gratuită, dar numărul locurilor este limitat, așa că îți recomandăm să vii la timp”.

Campania de donare de sânge „Bleed For The Throne” se va desfășura și în alte 14 țări printre care SUA, Norvegia, Suedia, Africa de Sud, Kenya, Ghana, Botswana, Ungaria, Polonia, Republica Cehă, Bulgaria, Serbia, Grecia și Croația.

Iar pentru cei interesați de continuarea serialului „Game of Thrones/Urzeala tronurilor” va amintim că ultimul sezon va debuta în data de 15 aprilie, anul curent.

credit foto: cnn.com, movienews.ro