Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a depus, luni, noi date și plângeri penale la Parchetul General în cazul Caracal și în urmă amenințărilor pe care le-a primit atât el, cât și familia sa.

„Am venit la Parchet să aduc noi elemente în cazul Caracal. Am depus deja 60 de pagini și între timp au venit multe alte informații pe care le-am filtrat și în acest moment voi depune noi informații vizavi de monstrul Dincă, dar și informații legate de legăturile lui cu alte județe din România. Am primit și informații din alte județe. Sunt cazuri din alte județe de fete răpite de care nu se știe nimic și am fost rugat să depun aceste plângeri”,

a declarat Cumpănașu.

„Am primit foarte multe amenințări, de toate felurile. S-a depășit deja gradul meu de suportabilitate și voi depune o plângere penală la Parchet pentru ca procurorii să găsească vinovații. Încerc să nu ofer foarte multe detalii pentru că este treaba procurorilor să ancheteze aceste amenințări. Ori cineva se joacă cu mințile noastre, ori sunt lucruri mai grave. Sunt elemente care sunt descrise de anumite persoane, care mi-au relatat că apropiați ai lui Gheorghe Dincă îmi trimit aceste amenințări.”,

a mai spus Alexandru Cumpănașu la ieșirea de la Parchetul General.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, una dintre victimele monstrului din Caracal, mărturisea pe o reţea de socializare faptul că a greşit atunci când a crezut şi apărat în numeroasele sale apariţii publice ceea ce acum consideră a fi fost doar spectacolul unor procurori, în vremea în care aceştia primeau tot mai multă putere dată „multor nemernici din parchet, interne sau servicii” ceea ce într-un final a dus la „CLANIZAREA României”, pentru că aceştia „au acţionat la ordin şi la comandă politică, fără profesionalism şi slabi pregătiţi”.

Omul de afaceri Remus Rădoi a declarat, luni dimineață, procurorilor DIICOT, că nu cunoaște nimic din posibila activitate infracțională a lui Gheorghe Dincă și a dezmințit toate afirmațiile care i-au fost atribuite în presă, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Direcției.

Remus Rădoi (cunoscut și sub porecla „Codiță”), bărbatul la care ar fi apelat polițiștii din Caracal pentru a da de urma Alexandrei, a fost audiat de către procurorii DIICOT București cu scopul de a le furniza date care ar putea ajuta în anchetă.

„Remus Rădoi a dezmințit toate afirmațiile care i-au fost atribuite în media și, de asemenea, a arătat că nu cunoaște despre o eventuală activitate infracțională prezentă sau trecută a lui Dincă Gheorghe”

a declarat pentru agenția de presă MEDIAFAX, Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT.

La ieșirea din sediul DIICOT București, Rădoi a refuzat să mai facă alte declarații în fața jurnaliștilor, explicând că este grăbit.