De câteva zile metroul din București este supraaglomerat datorită întârzierilor foarte mari ale trenurilor care circulă la intervale foarte mari de timp, conform surselor noastre, astăzi în stația din Piața Sudului, oamenii au fost coboratii din garnitură de tren fără nici o explicație în afară de cea conform căreia, metroul urmează să se retragă în depou.

Până la această oră nu există nici o explicație oficială din partea responsabililor Metrorex cu privire la acestă situație care trenează de mai multe zile, creând un uriaș disconfort și neplăceri călătorilor bucureșteni.

Update:

“Astăzi, în intervalul orar 7:50 – 8:50, pe Magistrala 2 (Berceni-Pipera), trenurile de metrou au circulat cu întârziere de aproximativ 8 minute faţă de graficul de 3 minute. Întârzierea a intervenit urmare a dereglării unui sistem electric al liniei, coroborat şi cu retragerea unui tren din circulaţie. Din aceste motive, pe această magistrală se circulă cu viteză redusă, în condiţii optime de siguranţă. Având în vedere că intervalul de 7:50 – 8:50 este un interval de vârf, s-a produs aglomeraţie în staţiile de metrou”

Se arată în comunicatul remis agerpres în urmă cu câteva minute în ce privește situația creată astăzi la Piața Sudului.