Numirea Adinei Florea la șefia Secției Speciale boicotată din nou din lipsă de cvorum, anunță jurnalista Realitatea Tv Ionela Arcanu pe Facebook.

„Nici a treia oară nu a fost cu noroc. Numirea Adinei Florea la șefia Secției Speciale este pusă în așteptare din lipsa de cvorum. Președintele CSM, Lia Savonea este foarte indignată de boicot”

A scris jurnalista Ionela Arcanu.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii s-a intalnit, luni,  pe ordinea de zi, validarea rezultatelor concursului pentru numirea Adinei Florea ca procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ).

“Fac apel la președintele CSM să încerce să găsească consens și să ieșim din această situație, în rest nu am ce să comentez. Îi asigur că Ministerul Justiției Va fi un partener de dialog. Am spus în cadrul discuțiilor cu doamna Savonea să existe un calendar al acestor ședințe și să nu mai fie astfel de situații
Am un sentiment de mâhnire, este regretabil pentru că până la urmă conform Constituției CSM este garantul independenței justiției”

A declarat Ana Birchall.