Pacienţi din spitalele bucureştene votează duminică, la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, cu urna mobilă, au declarat pentru AGERPRES, reprezentanţi ai instituţiilor medicale.

Managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Adriana Nica, a precizat că pacienţii au solicitat să voteze duminică cu urna mobilă în unitatea medicală. Potrivit SUUB, aproximativ 350 de pacienţi îşi vor exercita dreptul de vot.

Şi comandantul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Carol Davila”, Florentina Ioniţă Radu, a afirmat că în această unitate medicală pacienţii şi-au exprimat intenţia de a vota cu urna mobilă. Potrivit Florentinei Ioniţă Radu, este vorba de 341 de pacienţi.

Duminică, vor vota şi pacienţi internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după cum a declarat purtătorul de cuvânt, Bogdan Opriţa.

Totodată, 201 pacienţi de la Institutul Oncologic Bucureşti au solicitat să voteze la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale cu urna mobilă, potrivit informaţiilor furnizate de managerul Lidia Kajanto.