După anunțul Asociației Românilor din Italia (ARI) că se disociază și nu susține mitingul din 10 august, printr-un comunicat de presă și Partidul Diaspora Română anunță faptul că se disociază de mitingul din 10 august 2019 de la București, deoarece nu își dorește „să fie părtaș la manipulările actualilor politicieni și comandanților lor”, respingând de asemeneasă fie asociați cu „pașnicii manifestanți la ultimul așa-zis miting al diasporei”.

Partidul Diaspora Română se disociază de anunțatul miting din 10 august 2019 de la București.

Partidul Diaspora Română se disociază de anunțatul miting din 10 august 2019 de la București, deoarece nu dorim să fim părtași la manipulările actualilor politicieni și ai comandanților acestora.

Am văzut violențele și efectele acțiunilor „pașnicilor manifestanți” la ultimul așa-zis miting al diasporei și nu dorim în nici un fel să fim asociați cu ei în aceste vremuri în care minciuna și manipularea vor să ia iar prin violență frâiele puterii. Inflamarea țării prin exploatarea tragediilor oamenilor este mai periculoasă decât tragediile în sine.

PDR crede că singura politică de care are nevoie România în acest moment este o politică națională, care să pună pe prim plan interesul întregului popor român și suveranitatea țării.

România dispare sub ochii noștri și dacă oamenii de bun simț vor continua să aștepte să facă alții ce trebuie făcut, vom pieri odată cu țara.

se arată în comunicatul Partidului Diaspora Română.