După accidentul care i-a încheiat cariera, Neșu s-a apropiat de Dumnezeu, pentru a putea depăși situația dificilă prin care trecea. Fostul fotbalist al lui Utrecht și FCSB și-a deschis o fundație prin care ajută copiii cu dizabilități, iar acum vrea să deschidă cel mai mare complex pentru a-i ajuta pe cei cu nevoi speciale.

Pentru asta, Fundația Mihai Neșu a lansat o campanie de strângere de fonduri și acceptă donații care să sprijine construcția complexului, informează oradeaindirect.ro.

„Donează foarte multă lume în Oradea, mă mai trezesc și la biserică cu câte o băbuță care îmi bagă în buzunar 100 sau 200 de lei pentru construcție. Dumnezeu nu vrea suferința omului, nu a dorit nici accidentul, dar l-a îngăduit pentru a mă duce pe drumul care trebuie, fiind un catâr, doar prin suferință, puteam ajunge pe drumul bun. El mi-a dăruit și fundația, toți oamenii din jur care mă ajută sunt un dar de la Dumnezeu. La început a fost multă neliniște, nesiguranță, acum toate acestea s-au bucurat în bucurie, în speranță. Orice greutate, cu răbdare, Dumnezeu o transformă într-o bucurie”,

a declarat Mihai Neșu pentru Antena 3.