O echipă de campanie a PSD Constanța, ieșită la împărțit materiale electorale în frunte cu primarul Decebal Făgădău, a stârnit revolta unui constănțen. Acesta a fost deranjat de faptul că politicienii se implică doar în campania electorală și i-a reproșat primarului PSD-ist lipsa de implicare în reamenajarea unui parc din oraș.

Potrivit Constanta.Info, cetățeanul supărat pe politicieni este Gavrilă-Vasile Codor, care a declarat că nu este implicat în niciun partid politic, fiind deranjat doar de oportunismul politicienilor care “apar prin cartier” doar când au nevoie de voturi.

„Ce faceţi aici, dom’ primar? Ce v-a împiedicat în toţi aceşti ani să reparaţi acest parc? Aţi fost atâţia ani viceprimar, apoi primar, de ce n-aţi făcut? Ce v-a împiedicat să faceţi acest parc cum trebuie, atâţia ani, cine v-a împiedicat!? Nu mai furaţi, vă spun eu, lăsaţi-vă de furat…sunteți un partid de hoți! Construiţi şi oamenii vor avea de muncă, vor avea bani, nu vor avea nevoie de ajutoarele voastre“, le-a strigat politicienilor, constănţeanul nemulțumit.