Vineri, șase consilieri locali ai PNL din orașul Turnu Măgurele, au depus la primăria orașului, un proiect de hotărâre prin care solicită retragearea titlului de “Cetăţean de Onoare” conferit de administraţia locală fostului președinte PSD, Liviu Dragnea, cu mai bine de zece ani în urmă. Potrivit Mediafax, proiectul celor șase consilieri urmează să fie dezbătut  în Consiliul local al oraşului Turnu Măgurele.

„Este dezonorant pentru oraş să aibă drept cetăţean de onoare un puşcăriaş. Titlul de cetăţean de onoare se acordă unor oameni care au o contribuţie privind realizarea unor obiective, rezultate deosebite, sprijin pentru comunitate. Dragnea, în afară de faptul că nu a ajutat cu nimic oraşul Turnu Măgurele, este un infractor. Şi, scuzaţi-mă, Turnu Măgurele nu este un oraş de infractori. Dacă era oraş de infractori, atunci era o mândrie şi o onoare să avem un infractor cetăţean de onoare”, a declarat, pentru Mediafax, Claudiu Crăcea, unul dintre iniţiatorii proiectului.

Este a doua oară când consilierii locali din Turnu Măgurele încearcă să retragă titlul onorific conferit fostului președinte al Consiliului jdețean Teleorman. „Am mai încercat odată acest demers, de retragere a titlului, după prima condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea, dar atunci nu am reuşit. Dar de data aceasta am decis că vom face acţiuni de protest în Turnu Măgurele în fiecare zi, până când titlul îi va fi retras “, a mai spus Claudiu Crăcea.

Foto:Mediafax