Preşedintele PMP, deputatul Eugen Tomac se arată nemulțumit de faptul că, Comisia de administraţie publică a Camerei Deputaţilor, a respins proiectului de lege privind eliminarea pensiilor speciale depus de Partidul Mișcarea Populară. Nemulțumirea liderului PMP vine în contextul în care, în comisie, înclusiv membrii opoziției au votat împotriva eliminări pensiilor speciale.

“Este incredibil modul în care parlamentarii sar în apărarea propriilor beneficii, nemeritate, bineînțeles. În cadrul ședinței Comisiei pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului a Camerei Deputaților, care tocmai s-a încheiat, proiectul de lege al PMP privind eliminarea tuturor pensiilor speciale a primit raport de respingere. Atenție, inclusiv cu participarea deputaților opoziției! Cât de speriat să fii de perspectiva tăierii pensiilor speciale încât să te abţii de la vot? Să te numeşti opoziţie şi să ai o astfel de atitudine? Votul din comisie de astăzi exprimă cât de mult mint unii politicienii în campaniile electorale.” a scris Eugen Tomac pe facebook.

Proiectul privind eliminarea pensiilor speciale pentru diplomaţi, senatori şi deputaţi, personal al Curții de Conturi, personalul auxiliar din instanţe şi ale Avocaţilor Poporului a fost depus de PMP în Senat, unde, a fost aprobat tacit. Acum, Camera Deputaților este for decizional și, conform declarațiilor făcute de Eugen Tomac, “Rămâne de văzut cine va vota în plen pentru eliminarea acestui furt din banii publici!”

Foto:facebook