Gheorghe Dincă ar fi beneficiat de diferite sume de bani primite prin transferuri bancare, anchetatorii verificând operaţiunile bancare pe care bărbatul le-a efectuat pentru a afla dacă există o legătură între aceste venituri şi comiterea unor infracţiuni, precizează surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Anchetatorii au mers şi miercuri la casa lui Gheorghe Dincă, pentru a căuta noi probe, conform facebook.com/StiriGazetaRomana.

Luni, procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă că şi-a ascuns urmele. Ucigaşul susţinea că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, aduce acuzații grave la adresa procurorilor care cercetează casa lui Gheorghe Dincă, susținând că aceștia ascund informații.

El a precizat că procurorii au copiat tot ce se află pe telefoanele, laptopul și aparatul de fotografiat ale lui Dincă, dar nu doresc să comunice familiei ce au găsit acolo. Tonel Pop face apel la jurnaliști și societate să facă în continuare presiuni asupra procurorilor să scoată cât mai repede datele din acele telefoane” și să spună, dacă se poate, ce este în acele date de stocare”.

„Este un joc de-a v-ați ascunselea între mine, presă și procurori. Ei încearcă să nu aflăm prea multe, ne ascund informațiile. Nici eu nu primesc informații, pe dumneavoastră vă țin în beznă, vă oferă doar ce informații vor ei. Cer ajutorul opiniei publice pentru a pune presiune să scoată cât mai repede datele din acele telefoane. Să vină Parchetul să ne spună, dacă se poate, ce este în acele date de stocare. Problema este că au copiat acele informații, dar nu ne arată ce este acolo. Ei au pus batista pe țambal! Procurorii au toate informațiile și nu vor să le deschidă, să ne spună tuturor ce este acolo. Nu ni se spune ce este în acele telefoane și trebuie să aflăm. Este vorba despre un aparat de fotografiat extrem de performant. Este clar că numai un pasionat de fotografie investește atâția bani într-un astfel de aparat.”

a spus avocatul Tonel Pop.