Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a depus o plângere la Parchetul General prin care cere audierea politicienilor din Olt care ar deține informații cu privire la infracțiuni de crimă organizată și trafic de persoane în acel județ. Cu privire la cei vizați de la care așteaptă un răspuns, Alexandru Cumpănașu a menționat numele deputatului de Olt, Ciocan Dan.

„Am hotărât să vin cu o adăugare. Solicit prin această plângere, o adăugare la plângerea penală, audierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la rețelele de crimă organizată din Olt, cu privire la orice informație pe care aceștia o dețin în acest moment cu privire la rețele de crimă organizată și trafic de persoane, trafic de organe pe care le au – informații pe care cu asiguranță ar trebui să le aibă. Dacă ele există, dacă nu cumva suntem toți nebuni și totul este frumos și nu s-a întâmplat nimic în România”

a declarat Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei și președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, conform Mediafax.

Cumpănașu a mai spus că plângerea, care este depusă la Parchet în atenția procurorului general, vine după ce a primit numeroase informații cu privire la o presupusă rețea de crimă organizată din Olt.