Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, susține că procurorii care anchetează cazul Caracal fac tot ce pot pentru a pune „batista pe țambal”, dorindu-și doar să acopere scandalul atât prin diversiuni, cât și prin ignorarea numeroaselor informații legate de traficul de carne vie. De asemenea, Cumpănaşu mai devoalează faptul că procurorul de caz este fost procuror DNA și îl acuză că a instrumentat dosare în favoarea unor oameni „care au deținut și dețin sistemul” și pe care acum încearcă să îi acopere din nou.

„Dragi prieteni, SISTEMUL A ÎNVINS: MORTUL ESTE VINOVAT şi DINCĂ E DOAR UN PSIHOPAT. Este noul consemn dinspre toate zonele: ACOPERIŢI URGENT CAZUL CARACAL. Nu există clanuri, nu există grupări de crimă organizată în Caracal, în Olt sau oriunde în România. Tot mai multe <<conserve>> pensionate din poliţie, parchet şi nu numai s-au activat deodată şi ne explică cum Dincă este un biet bătrânel cu apucături sexuale, ba mai mult este promovată intens teza acestui animal prin care el nici nu a vrut să le omoare. El doar le-a lovit şi ce să vezi în cazul lui Alex a încercat chiar să o resusciteze, să o salveze. Dar nu a putut şi s-a gândit că este mai bine să o ardă… OAMENI BUNI MI-E GREAŢĂ ŞI SCÂRBĂ. Aflu acum că procurorul Popescu a lucrat de fapt înainte în DNA şi a instrumentat dosare în favoarea unor oameni care au deţinut şi deţin sistemul, DIICOT este pregătit să o declare decedată pe Alexandra şi astfel să oprească orice căutare a ei şi a oricărui clan de pe acolo, INML se joacă cu soarta familiilor şi face jocul sistemului pregătit să declare orice i se cere pt a stopa acest caz pt a merge mai departe pe teza bătrânului nebun care s-a enervat şi el puţin şi le-a lovit fără să vrea. MI-E SCÂRBĂ. Dacă Popescu vorbeşte jumătate din oamenii importanţi din România pierd tot, la fel alţi martori propuşi de mine. Mă gândesc doar ce se va întâmpla dacă acum acoperă ADEVĂRUL cu fiecare copil, cu fiecare fată a fiecărei familii din România pe viitor? 0 clanuri, 0 arestati, 0 STAT. Mai au puţin şi ne conving că a fost vina victimelor!”,

scrie Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a declarat, luni, că familia va contesta expertiza INML care a stabilit că fragmentele osoase găsite în locuinţa lui Dincă aparţin fetei, indiferent dacă se va emite sau nu un certificat de deces, conform agerpres.

„Indiferent dacă se va da acest certificat de deces sau nu, (…) noi vom contesta în continuare această expertiză. Sunt din ce în ce mai convins că lucrurile nu stau deloc aşa, eu cred că şi din anchetele care se vor mai face (…) veţi vedea că în Caracal sunt mulţi oameni care au avut de-a face cu acest monstru, care au beneficiat de pe urma lui şi eu vă garantez că (…) vom lupta până în pânzele albe pentru a afla adevărul”

a spus Cumpănaşu la sediul Poliţiei Caracal.

El a infirmat speculaţiile conform cărora ar fi fost emis un certificat de deces de către INML. El a mai spus că părinţii Alexandrei sunt într-o situaţie din ce în ce mai grea, pentru că “incertitudinea te omoară”.

Sorina Pintea a susținut că în cazul unei plângeri la adresa INML, va trimite corpul de cotrol pentru a face verificări.

„Pot să vă spun că la nivelul Ministerului Sănătății nu există plângeri depuse privind activitatea INML. Cei de la INML respectă niște procedură și nu cred că ar trebui să ne grăbim să acuzăm. Eu personal în calitate de ministru al Sănătății nu trebuie să știu ce se întâmplă într-o analiză comandată de un organ judiciar. Eu am auzit din presă că se va face o plângere. Atunci vom trimite corpul de cotrol pentru a face verificări”

a declarat Pintea.

Cumpănașu a depus, luni și marți, noi date și plângeri penale la Parchetul General în cazul Caracal atât în ce privesc amenințările pe care le-a primit atât el, cât și familia sa, cât și împotriva INML cu privire la modul cum s-au scurs informațiile și cum s-a făcut cercetarea.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, una dintre victimele monstrului din Caracal, mărturisea pe o reţea de socializare faptul că a greşit atunci când a crezut şi apărat în numeroasele sale apariţii publice ceea ce acum consideră a fi fost doar spectacolul unor procurori, în vremea în care aceştia primeau tot mai multă putere dată „multor nemernici din parchet, interne sau servicii” ceea ce într-un final a dus la „CLANIZAREA României”, pentru că aceştia „au acţionat la ordin şi la comandă politică, fără profesionalism şi slabi pregătiţi”.