Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, una dintre victimele monstrului din Caracal, mărturiseşte pe o reţea de socializare faptul că a greşit atunci când a crezut şi apărat în numeroasele sale apariţii publice ceea ce acum consideră a fi fost doar spectacolul unor procurori, în vremea în care aceştia primeau tot mai multă putere dată „multor nemernici din parchet, interne sau servicii” ceea ce într-un final a dus la „CLANIZAREA României”, pentru că aceştia „au acţionat la ordin şi la comandă politică, fără profesionalism şi slabi pregătiţi”.

„#112vreausatraiesc. MĂRTURISIRE: Dragi prieteni, sunteţi singurii care mi-aţi fost alături în toată această perioadă (alături de 99% din media românească online şi video) şi singurii care meritaţi să vă împărtăşesc cele mai grele şi dureroase clipe şi sentimente din aceste zile şi nu numai, chiar mărturisiri care mă macină:
– Am avut şi am un sentiment de vinovaţie pt că din convingere am susţinut într-o perioadă spectacolul unor procurori convins fiind că România trebuie curăţată de ticăloşii care ne-au jefuit. Nu le-am pus la îndoială profesionalismul şi motivaţiile şi reiese acum că am greşit. Chiar dacă am avut o atitudine echilibrată şi nu radical pozitivă nu pot să mă exclud dintre cei care le-au dat credibilitatea şi puterea cu care au hărţuit şi batjocorit la ordin. Cu siguranţă nu în toate cazurile. Au fost şi golani care au primit condamnări pentru CLANIZAREA României. Numai că prin puterea dată multor nemernici din parchet, interne sau servicii am ajuns la o hartă a clanurilor şi mai mare şi mai bine organizată. Pt că au acţionat la ordin şi la comandă politică, fără profesionalism şi slabi pregătiţi.”,

a scris Cumpănaşu, considerând că a venit vremea ca instituţiile să fie responsabilizate şi măturate de incompetenţi şi nu cocoloşite cum au fost până acum.

„Am făcut tot ce am putut eu de când mă ştiu să lupt pt ÎNTĂRIREA statului nu pt şubrezirea lui. Am colaborat cu o multitudine de instituţii pentru a dezvolta mecanisme de prevenire, pentru a schimba legi, a îmbunătăţi proceduri, a le mări competenţe şi voi continua să o fac dar LA DRACU GATA! Constat că din efortul de a întări acele instituţii am ajuns să întăresc CLANURI din instituţii care sub aparenţa principiilor au pactizat cu interlopii până la protejarea criminalilor şi nemernicilor care ne-au răpit şi omorât copii!!! M-am trezit târziu? DA. Prea târziu? ÎN MOD CERT NU. Avem puterea să măturăm instituţii întregi dacă eşuează nu să le cocoloşim! Şi acest lucru este tot pentru binele statului român! Astăzi sunt Alexandra şi Luiza. Dar MÂINE?”,

a conchis Alexandru Cumpănaşu, care a ţinut să mai precizeze că, în ciuda zvonurilor apărute în media, nu are de gând să candideze pentru nicio funcţie politică.

Alexandru Cumpănașu a declarat pentru un post de televiziune că familia sa a fost amenințată.

„Îşi bat joc de mine şi de familia mea. Am anunţat autorităţile, nu ştiu cine sunt aceste persoane, este al doilea atac în ultimele două săptămâni. Le atrag atenţia tuturor că nu mă joc.

Totul până la copiii mei. Voi rade tot dacă se ating de un fir de păr din capul copiilor mei. Eu îi dau dracul pe procurorii ăştia, nu sunt în stare să localizeze nimic, nu pot să stau ca mielul la tăiere. Nu ştiu cât de serioase sunt aceste ameninţări, dar puneţi-vă în locul meu, de tată.

Singurul aliat pe care îl mai am acum este mass-media. Nu se poate să nu fie prinşi şi arestaţi de două săptămâni sau să îi dea drumul ca acelui cretin care cerea bani de răscumpărare. Mi-am luat măsuri de protecţie atât faţă de mine, cât şi faţă de copiii mei, nu pot să spun mai mult la acest moment, am vrut să fac un apel public şi atât, autorităţile trebuie să îşi facă treaba”,

a declarat Cumpănașu pentru România TV.

Foto: digi24