Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, face un APEL DUR atât către ONG-urile #rezist cât și către politicieni ca nu cumva să încerce să profite de moartea Alexandrei prin manipulări și lozinci electorale și să scoată lumea în stradă după ce ei au ținut în ultimi ani partea procurorilor pe care Alexandru Cumpănașu îi consideră a fi vinovați de drama de la Caracal, și în felul asta să își facă și jocurile politice.

”APEL: Dragi oameni buni, CER jegurilor care au tinut cu procurorii care au omorat-o sa nu aiba cinismul de a cere tocmai EI sa iasa lumea in strada. Sa lase jocurile electorale si politica departe de Alexandra. Cand vom considera ca nu mai este nici o speranta, familia Alexandrei va va ruga sa aprindeti o lumanare pt ea in liniste intr-un loc nepolitizat din Bucuresti si atat. Fara lozinici si manipulari.”

În continuare, Alexandru Cumpănașu face si un anunț conform căruia declara că familia Alexandrei nu crede în informarea ministrului Justiției conform căreia Alexandra ar fi fost arsă în acel “butoi”, urmând să solicite o experitiză internațională asupra rămășițelor din acel butoi și nu pentru că ar contesta rezultatul IML ci pentru că nu crede în povestea construită de autorități în jurul acestui caz, considerând că în urma dovezilor de la fața locului cum ar fi bijuteriile doar afumate și nu topite, ar fi defapt tentiativa autorităților ce fac parte dintr-o ” caracatița cu mulți golani care au nevoie de un țap ispășitor și oprirea discuției despre acest sistem bolnav în care oamenii simpli nu au nici o șansă la viață”. De asemenea Cumpănașu spune că lupta nu este terminată ci abia de acum începe pentru aflarea adevărului și schimbările ce să producă un real și necesar cutremur în sistem.

“In rest fac urmatorul ANUNT: Informarea ministerului justitiei catre familia mea nu ma face sa cred deloc ca Alexandra a fost arsa acolo si toate balivernele despre aceasta situatie. Voi ruga pe varul meu sa facem o expertiza internationala a ramasitelor din acel “butoi”.Nu pot contesta rational rezultatul IML pana la proba contrara dar nu cred nimic din povestea construita in jur. Asteptam si hartiile de la IML sa vedem la ce se refera exact analiza. Inelul si lantisorul de ARGINT au fost gasite netopite!!!!!!. Tot in acel recipient si arse in acelasi timp la o temperatura URIASA. Cand varul meu le-a identificat acestea erau doar “afumate” dar INTREGI. Aici avem de a face cu o caracatita cu multi golani care au nevoie de un tap ispasitor si oprirea discutiei despre acest sistem bolnav in care oamenii simpli nu au nici o sansa la viata. Pana vom avea contraexpertiza internationala sunt obligat sa accept testul IML dar NU si povestea de 2 lei servita despre criminal, arderea trupului, etc. De asemenea este incalificabil si inexplicabil de ce initial cercetarea la fata locului s-a facut fara criminalisti, pe graba iar dupa 2 zile monstrul este transportat la Bucuresti. Adica practic timp pt intoxicari, ascuns sau plantat probe, timp crucial pt ca o retea bine organizata pana sus in statul roman sa isi “puna lucrurile in ordine”!!!!! Pt mn acum este INCEPUTUL luptei pt Alexandra si aflarea adevarului! #112vreausatraiesc!. Va rog sa fiti alaturi de mine in continuare in aceasta batalie pt copiii nostri!”

A scris Alexandru Cumpănașu.