Dacian Cioloș a mers în week-endul acesta la strâns de semnături în județul Teleorman. Exact cum a punctat și Ministrul de Interne Carmen Dan în mesajul postat pe contul de facebook, Dacian Cioloș,  nu a avut parte de o primire tocmai prietenoasă din partea simpatizanților PSD din orașul Roșiorii de Vede. Aceștia l-au întâmpinat pe liderul PLUS cu mesaje nu tocmai prietenoase.  ”Ce cauți aici?”, ”omul lui Soros”, ”guvernul zero” au fost doar câteva din mesajele afișate de simpatizanții social democrați din Teleorman.

Carmen Dan, ministrul de Interne, originară din județul Teleorman a criticat dur pe Facebook vizita lui Dacian Cioloș în Teleorman, scoțând în evidență mai multe nereușite ale acestuia din perioada în care a condus guvernul tehnocrat.

A început campania! …cel puțin pentru unii, care atunci când puteau nu au făcut NIMIC, care au stat cuminți la cutiuță și care acum, în preajmă de europarlamentare, via prezidențiale, și-au făcut partidulețe (sau ”prietenii” le-au făcut partidulețe) cu care promit să răstoarne munții din loc! Acum sunt dispuși să facă orice, dar chiar orice, pentru a ajunge să trăiască iarăși bucuria de a nu face NIMIC!

Și pentru că fapte nu au în spate, pentru că cifra care îi reprezintă ca politicieni este 0, cu ce ar putea defila acești mici visători și infatuați, în general “foști”, dacă nu cu vorbe și promisiuni mincinoase? Asa că, încercând marea cu degetul, domnul Cioloș a descins în periplul campaniei și prin Teleorman, chit că avea dânsul ceva informații că pe acolo lumea nu prea îl apreciază! Ei bine, și-a luat avânt spre Roșiorii de Vede și, după ce a coborât din sferele înalte, monsieur Julien a constatat că acolo sunt drumuri bune, aspect care nu poate fi pe placul unui candidat contestat de teleormăneni. Probabil în programul său (foarte posibil o reeditare a lamentabilei platforme 100) are promisiuni că va umple țara de autostrăzi. Întrebarea este: Cum veți reuși, domnule Cioloș, atât timp cât singurul proiect al guvernării dumneavoastre a fost un fiasco total? Nu mai știți care? Vă aduc eu aminte: sculptura lui Brâncuși, Cumințenia Pământului. Sigur ați uitat, domnule Cioloș, la fel cum ați uitat să dați banii înapoi celor care au donat! Sunt convinsă că așa veți uita și toate promisiunile pe care le faceți în această campanie electorală! De obicei, domnule Cioloș, orice activitate începe de jos și crește până ajunge la nivel național. Trebuie să recunosc că sunteți atipic. Întâi v-ați bătut joc de toată România în 2016, cu aerul dumneavoastră de bruxellez atotștiutor, pentru ca zilele acestea să țineți lecții de bună-cuviință politică teleormănenilor.

P.S.: Pentru “sfântul selfie” de care nu vă puteti desprinde, încercați un zâmbet sincer. Pe români nu i-a impresionat niciodată falsitatea…se arată în mesajul publicat de Carmen Dan.

În schimb, mesajul lui Dacian Cioloș pentru locuitorii din Teleorman a fost în fapt, o invitație la introspecție.

“Din inima „județului lui“ Liviu Dragnea, din orașul Vioricăi Dăncilă, am un mesaj pentru toți cei care vor să trăiască demn: aveți curajul propriei analize și opinii, nu va lăsați mințiți și manipulați. Vreți să votați PSD? E dreptul vostru și el merită a fi respectat. Dar dacă faceți așa ceva, atunci țineți minte că sunteți datori să îi trageți la răspundere pentru minciunile lor atunci când este cazul, așa cum fiecare om care își dorește să fie votat trebuie tras la răspundere. Nu suntem pesediști și restul. Suntem toți români și trebuie să ne respectăm între noi. Asta nu a învățat niciodată Liviu Dragnea, omul care vrea să trăiască din temerile și nereușitele noastre.” a spus Dacian Cioloș.