Guvernul lucrează la rectificarea bugetară şi aşteaptă avizul CSAT pentru a fi aprobată, a declarat, joi, prim-ministrul Viorica Dăncilă.

“Lucrăm la rectificarea bugetară, domnul ministru Teodorovici va da toate detaliile. Deja aşteptăm CSAT-ul pentru a aproba rectificarea bugetară prima dată în CSAT, pentru a avea avizul CSAT-ului”

A afirmat Viorica Dăncilă la plecarea de la lansarea Cartei Albe a IMM-urilor, conform agerpres.

Întrebată dacă vor fi alocaţi bani în plus serviciilor de informaţii, premierul a arătat:

“O să spună domnul Teodorovici, ne vom uita pe urmă pe toate cifrele, astfel încât să avem un bilanţ foarte bun”.

Şefa Executivului a precizat că ţinta de deficit bugetar va fi menţinută.

Conform sursei citate, premierul Viorica Dăncilă a anunţat că va avea joi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu reprezentanţii studenţilor în scopul identificării problemelor pe care aceştia le văd prioritare, obiectivul Guvernului fiind acela de a crea condiţiile pentru ca tinerii să rămână în ţară.

“Azi, la ora 13,00, avem o întâlnire cu reprezentanţii studenţilor, este o întâlnire firească şi cred că este un mod de a proceda foarte corect, pentru că vrem să vedem care sunt problemele pe care studenţii le văd prioritare. Şi, aşa cum am menţionat în nenumărate rânduri, este bine să luăm impresiile, ideile, să vedem măsurile de la cei care solicită acest lucru pentru a fi pliate pe realitatea existentă, pentru a fi pliate efectiv pe ceea ce-şi doresc studenţii”

A declarat Dăncilă.

Întrebată dacă se va discuta şi despre posibilitatea de a-i obliga pe tineri să rămână în ţară o perioadă după ce au încheiat studiile, ea a precizat: “Am mai spus acest lucru, noi, Guvernul României vrea să creeze condiţiile pentru ca studenţii să rămână în ţară”.

Foto: agerpres