Aflat în plin turneu de promovare a noului său partid, Victor Ponta, nu ratează nici o ocazie de a-i taxa pe liderii fostului său partid. Recent, președintele ProRomânia s-a aflat la Iași, unde a participat la ceremoniile organizate în cinstea Unirii Principatelor.

Fostul premier s-a arăta nemulțumit de lipsa de la aceste evenimente a liderilor PSD și a publicat pe contul personal de facebook mai multe mesaje la adresa acestora. Totodată, Ponta s-a declarat alături de ” poporul pesedist“.

“Sunt bucuros si mandru ca am fost alaturi de oameni la Bucuresti cu ocazia sfintirii Catedralei Mantuirii Neamului / la Alba Iulia pentru Ziua Nationala / la Iasi pentru Ziua Unirii !
“Sobolanii” politici nu au aparut acolo!

In toate aceste ocazii am putut sa vorbesc cu oamenii despre problemele lor adevarate / unii m-au mustrat pentru ca mi-am dat demisia din functia de Premier / altii ca l-am lasat pe Liviu Dragnea sa aiba atata putere/ am primit multe incurajari si sfaturi pentru ProRomania si actiunile de viitor / multi social – democrati, alaturi de care am muncit in ultimii 17 ani si care mi-au fost alaturi la bine si la greu, mi-au spus sa revin alaturi de ei sau mi-au promis ca ma vor ajuta in viitor /m-am bucurat sa ii revad si sa ii reprezint eu in lipsa “Sefilor” lor oficiali ; eu o sa iubesc mereu “poporul pesedist” si o sa lupt mereu contra slugilor lui Basescu si Vadim care il manipuleaza si il exploateaza acum chiar din birourile sediilor PSD !

Impostorii , analfabetii si bufonii care au confiscat acum PSD nu au avut tupeul sa apara in fata oamenilor – ei stau doar ca sobolanii in palatele de protocol ale Statului si folosesc banii primiti de la Buget ca sa incerce sa manipuleze oamenii!

PRO Romania va fi mereu alaturi de romani!”, a scris Victor Ponta pe facebook.

La finalul postării sale de pe Facebook, liderul ProRomânia, a inserat câteva articole apărute în presă, în care era anunțată neparticiparea lui Liviu Dragnea la diferite manifestări.

Foto:facebook/victor.ponta