Fostul premier, Victor Ponta, președinte al partidului Pro România, acuză clasa politică de la putere de faptul că manipulează opinia publică în ce privesc nedreptățile justiției cu privire la politicieni. În acest sens, într-o postare pe o rețea de socializare, Victor Ponta anunță că Pro România va lupta pentru aplicarea fără ezitare a unor legi aspre și Justiție adevărată.

“Cred într-o lege foarte dură care să trimită asemenea indivizi la închisoare pe viață! Și într-o justiție puternică și dreaptă care să aplice fără ezitare asemenea pedepse!

Suntem manipulați în fiecare zi să plângem de milă bieților “politicieni” abuzați de Justiție – de câteva zile tot felul de șpăgari prezintă în presă “suferințele” marilor evazioniști fiscali care vor să își recupereze banii confiscați de ANAF ! Și între timp închidem ochii la fapte abominabile și pedepse inadmisibil de ușoare!

ProRomania va lupta pentru legi aspre și o Justiție adevărată care să aplice aceste legi fără ezitare!”

A scris Victor Ponta pe contul său de facebook.

Având în vedere faptul că Pro România este un partid ce se adresează electoratului de stânga din care va încerca să rupă cât de multe voturi pot, odată cu această strategie de campanie anunțată, Victor Ponta probabil că încearcă prin acest mesaj să se adreseze electoratului din care fac parte atât nehotărâții cât mai ales cei revoltați de corupția clasei politice, o strategie ce le-ar putea aduce pe viitor voturile necesare pentru a trece pragul electoral.