Președintele Pro România, Victor Ponta, într-un text publicat pe Facebook a făcut sâmbătă un inventar al funcțiilor deținute anterior de către președintele PLUS, Dacian Cioloș. Atacul liderului Pro România vine în contextul anunțului făcut de liderii Alianței USR-PLUS, care au anunțat că vor merge în tandem, președinte/prim-ministru, la alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

În sfârșit o să avem oameni noi și de caracter în politica noastră” a scris Victor Ponta pe Facebook, în deschiderea listei în care a inventariat funcțiile politice deținute de Dacian Cioloș.

  1. Ciolos NU a fost ministru in Guvernul “Tariceanu”sustinut de PNL??? Hai ca e “nou” in politica si le este si recunoscator lui Tariceanu si PNL?
  2. Ciolos NU a fost numit Comisar European numit de Basescu si a devenit membru PPE?!? Inca unii pe care i-a “rasplatit”!
  3. Ciolos nu a spus ca trece la PES daca era nominalizat din nou in 2014 ca si Comisar? Hai ca in final le-a dat teapa si la PPE si la PES si a ajuns la Macron ( deocamdata) – doar trei partide europene ?
  4. Ciolos nu a fost nominalizat in 2015 ca Prim Ministru de Klaus Iohannis?!?! Acum a incercat sa candideze la Prezidentiale contra lui Iohannis- si daca nu a prins candidatura atunci il sustine pe Barna!!! Serios si recunoscator!
  5. Ciolos a ajuns Prim Ministru dupa ce a vizitat Sediul PSD si s-a pupat cu Dragnea in fata siglei cu trei trandafiri – asa a primit voturile parlamentarilor PSD ( nu al meu) – bine le-a facut!!!
  6. Barna ne spune ca daca il votam Presedinte o sa il puna iar pe Ciolos Prim Ministru/ avand in vedere faptul ca dupa magnifica Guvernare din 2016 a ajuns PSD la 46% aproape ca imi vine sa ii urez “Succes”!

Nu cred că cineva care are Facebook și citește măcar o știre politică înainte să meargă la vot nu știe lucrurile pe care eu le-am scris mai sus! Și că până și pe scena politică românească este greu să găsești pe cineva mai “vechi” și care a sărit atât de des și atât de repede dintr-o barcă în alta doar pentru a păstra dimensiunea “ciolanului” plătit din bani de la Bugetul Național sau cel European!” a mai scris Victor Ponta pe Facebook.

Ponta și-a încheiat mesajul cu o dedicație muzicală pentru cei care înca mai încearcă să ne prostească cu Ciolos cel “nou” si “de caracter”. Melodia dedicată de liderul Pro România este interpretată de Ombladon, unul dintre membri trupei Paraziții,  “Minte-mă frumos” o melodie cu mesaj dur și vulgar.

Foto:Digi24