După ce Laura Codruța Kovesi a anunțat că va ataca la CEDO decizia CCR în cazul revocarii din funcția de șef DNA, reacțiile nu au întârzâiat să apară. O astfel de reacție a publicat și Vicepreședintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pascu, pe pagina personală de facebook.

“Asta e buna: LCK a atacat la CEDO decizia CCR in urma căreia a fost schimbată din funcție, susținând ca i s-au încălcat drepturile, ea care și-a bătut joc constant de drepturile victimelor sale!?  Apoi, câta carte cunoaște se vede din faptul ca ea încă nu știe ca CCR nu este un tribunal ca oricare altul!

CCR discuta numai constituționalitatea actelor politice și administrative, nu vinovăția sau nevinovația vreunui inculpat!

Halal sa-i fie, mânca-o-ar mama de ”jurista”!

Ioan Mircea Pascu se întreabă retoric dacă nu, prin această acțiune Laura Codruța Kovesi dorește internaționalizarea cazului în speranța că va prinde un post de “procuror european” în condițiile în care este destul de clar că autoritățile de la București nu o vor nominaliza pentru o astfel de funcție.

Foto:MEDIAFAX