Prezidențiabilul PSD, Viorica Dăncilă, a lansat un ultim mesaj de campanie către toți românii care urmează să voteze pentru turul doi al alegerilor prezidențiale:

„Pentru cei nehotărâți, care știu că sunt foarte mulți: dragi români, vă cer încrederea pentru un mandat de muncă. Zi de zi, oră de oră am arătat că nu fug de responsabilități. Este pentru tinerii pe care îi rog să îmi dea o șansă să construim România împreună.

Pentru medici și profesori le spun că împreună vom aduce cele două domenii la nivelul pe care și-l doresc.

Pentru pensionari, care știu cât respect le port, că sunt un om care le respectă drepturile, știu că îi voi respecta și ajuta mereu.

Pentru femei și pentru mame, alături de care am fost întotdeauna și le voi sprijini necondiționat.

Pentru antreprenori: îi voi sprijini să își ducă proiectele la capăt și să intre pe piețele internaționale.

Pentru românii din diaspora și pentru familiile lor de acasă: vreau să le spun că nu este suficient să le spunem să vină acasă, ci trebuie să generăm condițiile necesare pentru a reveni.

Dragi români, alegeți să-i judecați pe cei care vă cer votul în funcție de ceea ce au făcut pentru dumneavoastră în acești ani. Nu am aroganța să vă promit că voi fi președintele ideal, dar vă promit că voi munci mai mult.

Eu cred în 3 lucruri: cred în familie, cred în Dumnezeu, nu-mi este frică decât de Dumnezeu și de faptul că-i voi dezamăgi pe români și cred în poporul român și în țara noastră, îmi iubesc țara și îmi iubesc poporul.”,

a spus Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale, l-a aşteptat vineri, în ultima zi a campaniei electorale, pe candidatului PNL, Klaus Iohannis, pentru a avea o dezbatere care până acum nu a avut loc, o premieră a campaniei pentru alegerile prezidențiale. Staff-ul de campanie al președintelui a refuzat și această ultimă șansă a unei dezbateri, deși atât presa, cât și majoritatea electoratului și-ar fi dorit acest lucru, motivația echipei PNL fiind că o asemenea dezbatere nu este necesară, Klaus Iohannis preferând întâlnirile cu oamenii, respectiv simpatizanții PNL.