Președintele Klaus Iohannis a anunţat săptămâna trecută că va invita la consultări partidele politice pe tema situaţiei justiţiei. Conform anunţului făcut de Administraţia Prezidenţială, programul consultărilor va începe joi după un orar prestabilit. Astfel, primii vor fi reprezentaţii PNL, de la ora 15.00, ai USR de la ora 16.00, cei ai PMP de la ora 16.45, la 17.30 – UDMR şi la 18.15 Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale. Vineri sunt invitate la Cotroceni delegaţiile PSD şi ALDE, de la ora 11.00, respectiv ora 12.00. În anunţ, Preşedinţia a mai precizat că fiecare delegaţie poate fi formată din maximum 5 persoane.

Conform Mediafax, președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, că delegația PSD care se va întâlni cu președintele Iohannis va fi formată din 3 oameni, aceștia urmând a fi nominalizați în cursul zilei de joi.

„Vor fi trei oameni. Mâine (joi – n.r.) îi anunţăm”

A afirmat, miercuri, Liviu Dragnea.

Legat de prezența la consultările cu președintele Klaus Iohannis, atât Liviu Dragnea cât și Călin Popescu-Tăriceanu, au declarat că nu vor fi prezenţi la Cotroceni.

Foto:Mediafax