Prezent duminică seara, la postul România TV, fostul preşedinte Traian Băsescu, a declarat că premierul Viorica Dăncilă, conduce PSD “cu mână de fier“. Fostul președinte al României a mai spus despre Dăncilă că este “un om de partid care poate fi şi eficient” şi că “a pus şaua pe PSD şi bine a făcut” pentru a ţine ordinea.

“Doamna Dăncilă ţine partidul cu mână de fier. Era mai mult tărăboi pe vremea lui Dragnea decât pe vremea lui Dăncilă. A dat să mişte în front primăriţa noastră domana Firea a lipit-o de pereţi de nu s-a văzut. Au vrut unii să mute congresul după prezidenţiale. Le-a spus «Alo, eu sunt prim-ministru şi vreau să fiu şi preşedinte al partidului. Se face mâine congresul». Doamna Dăncilă a pus şaua pe PSD şi bine a făcut, pentru că îi va ţine în ordine şi disciplină. Aşa o descopăr ca fiind un om de partid care poate fi şi eficient.” a declarat Traian Băsescu la România TV.

Fostul președinte s-a aratăt surprins de modul în care Dăncilă reușește să se facă ascultată în partid. Acesta a făcut o paralelă între perioada în care la conducerea PSD se afla Liviu Dragnea și interimatul Vioricăi Dăncilă. “Pe mine mă surprinde că e mai exactă şi îşi atinge mai uşor obiectivele decât Dragnea. La Dragnea toată lumea vorbea în jur, bătea câmpii. La doamna Dăncilă le spune doar o dată şi se întâmplă“, și-a argumentat fostul președinte, Traian Băsescu, declarația.

Foto:RomaniaTV