Prezent joi seara la TVR1, fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat că a purtat discuții telefonice cu fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, atât înainte de plecarea acesteia din Costa Rica cât și după revenirea acesteia în România.

“Am vorbit şi înainte de a veni şi după ce a venit. Era bucuroasă că a revenit acasă. Nu cred că va reveni în politică. Prioritatea este, din câte am înţeles, să-şi rezolve problemele în justiţie. Ea îşi pune mari speranţe că fiind rejudecate dosarele nu vor mai fi abuzuri. De asemenea, marea ei problemă a fost că vrea să-și crească copilul în România”, a declarat Traian Băsescu la televiziunea publică.

Povestea asta că vine Udrea în țară, începe să vorbească și se cutremură lumea, eu cred că trebuie abandonată. Elena știe detalii la fel de multe ca alți politicieni. Marele ei moment de dezvăluiri a fost acel denunț la DNA împotriva lui Florian Coldea, dar nu s-a întâmplat nimic.”, a spus Traian Băsescu, în cadrul emisiunii România 9 de la TVR.

Foto:Cotidianul